Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video) Nieuws
Nieuws

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara. De Braziliaan bereidt zich voor op Julio Cesar Chavez Jr. Het wordt het eerste boksgevecht van Silva in 16 jaar. Silva maakte de jonge fan blij. Hij nodigde hem uit in de ring tijdens de training voor zijn boksgevecht met Julio Cesar Chavez Junior.

Tijdens een open training ter promotie van het gevecht tussen Chavez Jr en Silva, nodigde de Braziliaan een van de jongste fans uit in de ring en bokste met hem. Silva (44) besloot om te boksen na zijn carrière bij de UFC.

De beste

De rivaal van Silva die tijdens zijn carrière in MMA werd beschouwd als een van de beste op dit gebied, zal voormalig WBC-wereldkampioen middengewicht Julio Cesar Chavez Junior zijn. Zaterdag zullen de twee te zien zijn in hun langverwachte wedstrijd. voor de jonge fan kon zijn dag niet meer stuk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws