'Sukkel!' Pestkop legt het af tegen UFC-vechter (video) Nieuws
Nieuws

'Sukkel!' Pestkop legt het af tegen UFC-vechter (video)

'Sukkel!' Pestkop legt het af tegen UFC-vechter (video)

Kevin Holland, heeft bijna 30 professionele gevechten op zijn palmares maar werd uitgedaagd door een pestkop. Deze leerde een harde les en zal niet snel meer een prof-vechter uitdagen.

In zijn prof-carrière heeft Holland een groot aantal rivalen van het hoogste niveau verslagen. Waaronder in het MMA en BJJ worstelen, maar om de een of andere reden dacht een internet pester dat hij het tegen hem kon opnemen.

Ik kan je aan

Holland plaatste screenshots van een MMA-fan die hem lastig viel op sociale media en hem herhaaldelijk uitdaagde voor een gevecht. ,,Alles wat ik moet zeggen is, ook al ben je een zwarte band, ik weet zeker dat ik je kan bewijzen dat ik je aan kan", schreef de pestkop genaamd Jayden Draper op Twitter.

Tot ieders verbazing kwam Holland's uitdager opdagen in de sportschool waar Holland traint. Deze had de man uitgedaagd om een wedstrijdje aan te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws