🎥 Straatvechter en oor af bijter 'Bash' knock-out door kopschop: 'Gek als een deur' Nieuws
Nieuws

🎥 Straatvechter en oor af bijter 'Bash' knock-out door kopschop: 'Gek als een deur'

🎥 Straatvechter en oor af bijter 'Bash' knock-out door kopschop: 'Gek als een deur'

Bachir 'Bash' Fakhouri is wellicht de meest beruchte vechter die van prof naar het underground vechten overstapte, afgelopen weekend werd hij met een soccerkick zwaar knock-out getrapt tijdens een illegaal gevecht in Duitsland.

Volgens velen is Bachir 'Bash' Fakhouri zo gek als een deur en gaat hij geen uitdaging uit de weg. De Brit die op Instagram veel van zijn avonturen deelt beet al eerder een stuk oor af van een tegenstander bij een K.O.T.S gevecht.

Afgelopen weekend Bash zelf ten onder bij de Duitse straatvechters organisatie Frontiere Respect of the Streets. Bash die in een geïmproviseerde MMA kooi zijn tegenstander trof werd gelijk aangepakt.

Bash de oor afbijter zwaar knock-out getrapt

De Brit kwam op de grond terecht en liggend op zijn rug probeerde hij de aanval af te weren. Tevergeefs en met een welgemikte kopschop ook wel een 'soccer kick'. genoemd.

In ons land is Bash onder de echte vechtfans bekend van zijn escapade tijdens een gepland Bare Knuckle gevecht in Londen tegen de Nederlander Hubert Geven. Bash had lak aan het verplichte afvallen voor de wedstrijd en liep bij de weging zichzelf vol te eten en sloeg het ene na het andere blikje frisdrank naar binnen waardoor de wedstrijd werd afgelast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws