Straatgevecht eindigt in nachtmerrie: Veter strikken lokt fatale kopschop uit (video) Nieuws
Nieuws

Straatgevecht eindigt in nachtmerrie: Veter strikken lokt fatale kopschop uit (video)

Straatgevecht eindigt in nachtmerrie: Veter strikken lokt fatale kopschop uit (video)

Een schokkende video die circuleert op sociale media toont een straatgevecht dat uit de hand loopt. Wat begon als een verbaal duel tussen twee mannen, escaleert razendsnel tot een knockout.

Kansloze tegenstander

De beelden tonen de twee mannen die ogenschijnlijk rustig met elkaar converseren. Echter, plotseling slaat de sfeer om en probeert één van de mannen, gekleed in een spijkerbroek en zwart shirt, zijn tegenstander te raken met een vuistslag. De man verliest zijn evenwicht en valt op de grond.

Wanneer hij weer opstaat, ontvouwt zich een chaotisch schouwspel. De twee mannen, ogenschijnlijk geïnspireerd door MMA, trappen en slaan op elkaar in. De man in een rood shirt en bermuda laat zich niet intimideren en trapt tegen de benen van zijn tegenstander.

Nog een keer

"Nog een keer," roept de man nadat zijn linkerbeen geraakt wordt. De man in het rode shirt gehoorzaamt en trapt opnieuw tegen hetzelfde been.

Het gevecht gaat verder met wederzijdse trappen, totdat de man in spijkerbroek stopt om zijn schoenveter te strikken. Dit is het moment dat de man in bermuda genadeloos benut. Hij trapt zijn tegenstander in het gezicht, waardoor hij bewusteloos raakt en met zijn hoofd op de grond valt.

Gruwelijke video roept vragen op

In een gruwelijke daad van agressie stapt de winnaar van het gevecht op zijn fiets en rijdt met de band over de hand van de bewusteloze man die op straat ligt.

De exacte locatie van het gevecht en de identiteit van de betrokkenen zijn onbekend. De video heeft echter al tot veel verontwaardiging en discussie geleid op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws