🎥 Als je op straat de verkeerde uitdaagt! 'Snelle vuisten doen hun werk' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Als je op straat de verkeerde uitdaagt! 'Snelle vuisten doen hun werk'

🎥 Als je op straat de verkeerde uitdaagt! 'Snelle vuisten doen hun werk'

Vechten op straat is uit den boze en daar is niemand echt fan van, behalve als het echt moet en je niet anders kan zoals de jongen in de video die lastig werd gevallen en zijn vuisten liet spreken.

De jongeman die duidelijk bokservaring had kreeg te maken met een lastpak die maar niet van ophouden wist. Dit leidde er toe dat de jongeman deze van zich afduwde en er een gevecht onstond.

De lastpak kreeg er van langs en een man kwam tussenbeide om de boel te sussen. Toch bleef de man in kwestie vervelend en ging uiteindelijk ten onder aan een welgemikte uppercut.

Het is moeilijk om precies bij te houden hoe vaak er gevechten op straat plaatsvinden, omdat veel van deze incidenten niet worden gemeld bij de autoriteiten. De frequentie van straatgevechten kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, de bevolkingsdichtheid, de socio-economische omstandigheden en andere sociale en culturele invloeden.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws