'Stomme zet!' Rapper Drake verliest megabedrag bij UFC event Nieuws
Nieuws

'Stomme zet!' Rapper Drake verliest megabedrag bij UFC event

'Stomme zet!' Rapper Drake verliest megabedrag bij UFC event

Drake de bekende Amerikaanse rapper verloor 275.000 dollar met het inzetten op een UFC-wedstrijd afgelopen zaterdag. Vechter Jorge Masvidal waar de rapper op had ingezet om te winnen biedt Drake een gratis etentje aan.

Afgelopen zaterdag stond Masvidal tegenover Colby Covington in de headliner van UFC 272. Het gevecht zelf bevatte veel kwaad bloed, door een ruzie na hun eerdere vriendschap. De headliner kreeg echter een extra nasmaak voor Drake.

Op de avond van het evenement werd vernomen dat de Grammy-bekroonde rapper Drake wedde op het hoofdevenement. De artiest had naar verluidt $ 275k (in bitcoin) ingezet op Masvidal om de overwinning te behalen, maar dat is niet wat er gebeurde.

Stomme zet

In plaats daarvan domineerde Covington de wedstrijd. Na het gevecht besloot Covington tijdens de persconferentie het vuur op de rapper te openen. Covington raadde hem aan te stoppen met sportweddenschappen en in plaats daarvan terug te gaan naar rappen.

,,Laten we het hebben over al het geld dat Drake vanavond heeft verloren. Hij moet weer die stomme albums gaan verkopen om het geld terug te krijgen", zei Covington zichtbaar geïrriteerd. Masvidal daarentegen heeft compassie met Drake en beidt deze een gratis diner aan (zie bovenstaand twitter bericht). Een kleine pleister op een grote wond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws