'Stomme zet!' Rapper Drake verliest megabedrag bij UFC event
Home / Nieuws / ‘Stomme zet!’ Rapper Drake verliest megabedrag bij UFC event

‘Stomme zet!’ Rapper Drake verliest megabedrag bij UFC event

Drake verliest megabedrag aan UFC-wedstrijd: 'Stomme zet'

Drake de bekende Amerikaanse rapper verloor 275.000 dollar met het inzetten op een UFC-wedstrijd afgelopen zaterdag. Vechter Jorge Masvidal waar de rapper op had ingezet om te winnen biedt Drake een gratis etentje aan.

Afgelopen zaterdag stond Masvidal tegenover Colby Covington in de headliner van UFC 272. Het gevecht zelf bevatte veel kwaad bloed, door een ruzie na hun eerdere vriendschap. De headliner kreeg echter een extra nasmaak voor Drake.

Op de avond van het evenement werd vernomen dat de Grammy-bekroonde rapper Drake wedde op het hoofdevenement. De artiest had naar verluidt $ 275k (in bitcoin) ingezet op Masvidal om de overwinning te behalen, maar dat is niet wat er gebeurde.

Stomme zet

In plaats daarvan domineerde Covington de wedstrijd. Na het gevecht besloot Covington tijdens de persconferentie het vuur op de rapper te openen. Covington raadde hem aan te stoppen met sportweddenschappen en in plaats daarvan terug te gaan naar rappen.

,,Laten we het hebben over al het geld dat Drake vanavond heeft verloren. Hij moet weer die stomme albums gaan verkopen om het geld terug te krijgen”, zei Covington zichtbaar geïrriteerd. Masvidal daarentegen heeft compassie met Drake en beidt deze een gratis diner aan (zie bovenstaand twitter bericht). Een kleine pleister op een grote wond.

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page