Stomkop! UFC-baas klaar met LOSSE HANDJES Jon Jones Nieuws
Nieuws

Stomkop! UFC-baas klaar met LOSSE HANDJES Jon Jones

Stomkop! UFC-baas klaar met LOSSE HANDJES Jon Jones

Dana White, de grote baas van vechtsport organisatie UFC is niet blij met het feit dat Jon Jones, een van zijn topknokkers weer eens is opgepakt door de politie. Jones werd gisteren in de cel gesmeten voor onder andere huiselijk geweld.

UFC-president Dana White heeft zijn eerste openbare opmerkingen gemaakt met betrekking tot de laatste aanvaring van Jones met de wet. Vrijdagochtend vroeg werd Jones gearresteerd in Las Vegas waar hij wordt beschuldigd van huiselijk geweld en het verwonden van persoenen en saboteren van een voertuig.

Na de UFC 266 ceremoniële wegingen sprak White over de arrestatie van Jones, die plaatsvond uren nadat hij was opgenomen in de UFC Hall of Fame voor zijn UFC 165-gevecht met Alexander Gustafsson. ,,Het is niet eens schokkend meer", zegt White.

Demonen

,,Het is moeilijk om deze man om welke reden dan ook naar Las Vegas te halen. Deze stad is niet goed voor Jon Jones, en hier zijn we weer.” Jones werd in maart 2020 gearresteerd na dronken achter het stuur van zijn auto te hebben gezeten en met een vuurwapen zwaaide. Hij kreeg hiervoor 90 dagen ambulante therapie en 48 uur taakstraf.

,,Het is een probleem. Deze man heeft veel demonen, man. Veel demonen", zegt White vervolgens. ,,Hij bewijst dat elke keer dat hij naar deze stad komt dat hij kan deze plek niet aan.” De voormalige kampioen licht zwaargewicht zal vandaag voor de rechtbank verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws