Stomkop! UFC-baas klaar met LOSSE HANDJES Jon Jones
Home / Nieuws / Stomkop! UFC-baas klaar met LOSSE HANDJES Jon Jones

Stomkop! UFC-baas klaar met LOSSE HANDJES Jon Jones

Stomkop! UFC-baas niet blij met LOSSE HANDJES Jon Jones

Dana White, de grote baas van vechtsport organisatie UFC is niet blij met het feit dat Jon Jones, een van zijn topknokkers weer eens is opgepakt door de politie. Jones werd gisteren in de cel gesmeten voor onder andere huiselijk geweld.

UFC-president Dana White heeft zijn eerste openbare opmerkingen gemaakt met betrekking tot de laatste aanvaring van Jones met de wet. Vrijdagochtend vroeg werd Jones gearresteerd in Las Vegas waar hij wordt beschuldigd van huiselijk geweld en het verwonden van persoenen en saboteren van een voertuig.

Na de UFC 266 ceremoniële wegingen sprak White over de arrestatie van Jones, die plaatsvond uren nadat hij was opgenomen in de UFC Hall of Fame voor zijn UFC 165-gevecht met Alexander Gustafsson. ,,Het is niet eens schokkend meer”, zegt White.

Demonen

,,Het is moeilijk om deze man om welke reden dan ook naar Las Vegas te halen. Deze stad is niet goed voor Jon Jones, en hier zijn we weer.” Jones werd in maart 2020 gearresteerd na dronken achter het stuur van zijn auto te hebben gezeten en met een vuurwapen zwaaide. Hij kreeg hiervoor 90 dagen ambulante therapie en 48 uur taakstraf.

,,Het is een probleem. Deze man heeft veel demonen, man. Veel demonen”, zegt White vervolgens. ,,Hij bewijst dat elke keer dat hij naar deze stad komt dat hij kan deze plek niet aan.” De voormalige kampioen licht zwaargewicht zal vandaag voor de rechtbank verschijnen.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page