Stoere vent probeert tegen een portier te vechten, foutje bedankt! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Stoere vent probeert tegen een portier te vechten, foutje bedankt!

Stoere vent probeert tegen een portier te vechten, foutje bedankt!

Daag vooral een portier van 120kg pure spieren uit, hoe stom kun je zijn?

Gezond verstand zegt dat het vechten tegen een nachtclub portier een verschrikkelijk stom idee is. Maar de wannabe stoere vent in de video van deze video dacht daar anders over en laten wij gewoon zeggen dat op basis van de uitkomst het zeer onwaarschijnlijk dat hij dezelfde fout in de toekomst nog eens maakt!

De video begint met de shirtloze uitlokker die over de weg loopt in een poging om een ​​gevecht met de bebaarde, kaal hoofdige portier uit te lokken die aan de andere kant staat.

Dombo, ik zei nog zo….

Naarmate hij dichterbij komt, wordt het steeds duidelijker dat hij in grote mate een nadeel heeft in vergelijking met de portier, het bijbehorende equivalent van een weltergewicht die een zwaargewicht probeert te bestrijden.

Anderen die aan de zijlijn kijken, kunnen op de achtergrond worden gehoord, proberen hem te waarschuwen om niet te vechten, maar hij negeert ze en gaat in de aanval tegen de portier. Er is nu geen back-up en de twee krijgen een tegenstand tegenover elkaar. De shirtloze kerel voelt zich heel wat als hij een paar keer als een dolle met de jab uitkomt, maar slaat het beoogde doel totaal mis.

Dat laat hem wijd open voor een tegen aanval, en zeker genoeg reageert de portier met een korte rechterhand die de stoere man neerslaat waar hij staat en valt als een slordige hoop ellende op de weg. De portier doet geen verdere aanval op de geobsedeerde praatjesmaker, maar hij doet er wel alles aan hem te onderdrukken, zodat hij niet meer wegkomt of opstaat.

Gedraag je als een man, niet als een huilebalk

Als de praatjesmaker probeert om op zijn knieën te komen, houdt de portier hem in een stevige greep. Dat laat zijn vernederde aanvaller helemaal machteloos om alles te doen zoals hij zich als een kind onder de portier gedraagt, die met een hand hem zachtjes op het hoofd tikt, alsof het niet erg is.

Achteraf gezien zal de praatjesmaker waarschijnlijk hebben geweten dat straatvechten in het algemeen een slecht idee is en vermeden moet worden, tenzij je met geen andere mogelijkheid het gevecht kunt vermijden, maar als je doelbewust een gevecht met een grote portier kiest, is gewoon een oefening in pure domheid die niet goed zal eindigen!

Bekijk ook

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page