Stoere klootzak! Nate Diaz haalt uit naar McGregor en Poirier
Home / Nieuws / Stoere klootzak! Nate Diaz haalt uit naar McGregor en Poirier

Stoere klootzak! Nate Diaz haalt uit naar McGregor en Poirier

Nate Diaz onder het bloed

Nate Diaz mist zelden een kans om zijn oude rivaal Conor McGregor onder vuur te nemen. Vooral op sociale media gaan de twee tegen elkaar te keer. Gisteren ging Diaz verder met een paar posts op twitter.

De Amerikaan ging naar Twitter om een ​​schot te lossen op de Ierse superster McGregor. De Ier verloor in januari door TKO van Poirier, maar in juli kreeg hij een onmiddellijke herkansing. Waar hij opnieuw een nederlaag leed nadat zijn been aan het einde van de openingsronde brak.

Als reactie plaatste Diaz een korte backstage video waarin McGregor hun herkansing uit 2016 te zien is. McGregor is te horen in de video die Diaz een “stoere klootzak” noemt met een van zijn coaches en vervolgens opmerkt dat hij “de fucking Terminator” is.

Stoere klootzak

,,Je had hier al van moeten leren”, zei Diaz op Twitter over de McGregor video. Diaz volgde dat vervolgens met een tweede video. Dit keer met Poirier in het ziekenhuis nadat hij een heupoperatie had ondergaan na een eerder gepland gevecht tegen Diaz dat nooit echt is gebeurd.

De lichtgewichten zouden elkaar in 2018 ontmoeten op UFC 230, maar Poirier moest zich vanwege een blessure uit de wedstrijd terugtrekken en het gevecht werd nooit opnieuw gepland. Met de video’s wil Diaz McGregor duidelijk maken dat hij hen beide aankan. Of en wanneer Diaz tegen McGregor of Poirier vecht is niet duidelijk.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page