Stoere klootzak! Nate Diaz haalt uit naar McGregor en Poirier Nieuws
Nieuws

Stoere klootzak! Nate Diaz haalt uit naar McGregor en Poirier

Stoere klootzak! Nate Diaz haalt uit naar McGregor en Poirier

Nate Diaz mist zelden een kans om zijn oude rivaal Conor McGregor onder vuur te nemen. Vooral op sociale media gaan de twee tegen elkaar te keer. Gisteren ging Diaz verder met een paar posts op twitter.

De Amerikaan ging naar Twitter om een ​​schot te lossen op de Ierse superster McGregor. De Ier verloor in januari door TKO van Poirier, maar in juli kreeg hij een onmiddellijke herkansing. Waar hij opnieuw een nederlaag leed nadat zijn been aan het einde van de openingsronde brak.

Als reactie plaatste Diaz een korte backstage video waarin McGregor hun herkansing uit 2016 te zien is. McGregor is te horen in de video die Diaz een "stoere klootzak" noemt met een van zijn coaches en vervolgens opmerkt dat hij "de fucking Terminator" is.

Stoere klootzak

,,Je had hier al van moeten leren", zei Diaz op Twitter over de McGregor video. Diaz volgde dat vervolgens met een tweede video. Dit keer met Poirier in het ziekenhuis nadat hij een heupoperatie had ondergaan na een eerder gepland gevecht tegen Diaz dat nooit echt is gebeurd.

De lichtgewichten zouden elkaar in 2018 ontmoeten op UFC 230, maar Poirier moest zich vanwege een blessure uit de wedstrijd terugtrekken en het gevecht werd nooit opnieuw gepland. Met de video's wil Diaz McGregor duidelijk maken dat hij hen beide aankan. Of en wanneer Diaz tegen McGregor of Poirier vecht is niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws