Stille tocht voor doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk Nieuws
Nieuws

Stille tocht voor doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk

Stille tocht voor doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk
Stille tocht voor doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk

Er wordt een stille tocht georganiseerd voor de in Amsterdam doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk.

Saban Berk werd maandagavond 17 juni op brute wijze vermoord na het verlaten van de sportschool waar hij les gaf. De dood van Saban Berk shockte de vechtsportwereld en bracht een storm van emoties los die vooral op social media werden gedeeld.

Er is door een aantal vrienden en bekende besloten een stille tocht te houden ter nagedachtenis van Saban Berk, via social media deden deze dan ook een oproep aan geïnteresseerden om mee te lopen in de tocht.

Doe mee aan de stille tocht

"Wij hebben besloten om donderdag 20 juni om 20.00 uur te verzamelen in de schaafstraat in Amsterdam noord, daar waar Saban Berk zijn glorietijd kende als lieve doch strenge en zeer bedreven Sensei. Daarvandaan gaan we dan een stille tocht houden en die gaat naar de papaverweg,daar waar Saban uit het leven is geschoten. "

ZIE OOK >> Kickboks trainer vermoord in Amsterdam Noord

"Tevens kunnen wij daar bloemen leggen en 1 minuut stilte houden. Dit heeft deze lieve man verdiend. Dus komt allen om Saban een symbolische laatste eer te bewijzen die hij meer dan verdiend heeft. Saban vaya con dios. Oesss Sensei. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws