Kickboks trainer geliquideerd in Amsterdam Nieuws
Nieuws

Kickboks trainer geliquideerd in Amsterdam

Kickboks trainer geliquideerd in Amsterdam
Kickboks trainer geliquideerd in Amsterdam

Diverse bronnen melden dat een bekende kickboks trainer maandagavond geliquideerd zou zijn in Amsterdam.

Aan de Papaverweg in Amsterdam-Noord werd omstreeks 21.20 werd een man dodelijk getroffen door kogels. Volgens verschillende bronnen zou het gaan om de Amsterdamse kickboks trainer Saban Berk.

Volgens getuigen zou Berk door zijn hoofd zijn geschoten, buurtbewoners melde eerder op de avond dat het om een man van Turkse komaf zou gaan. Op social media verschenen berichten waar Berk werd herdacht. Crimesite meld dat het om Saban Berk zou gaan, de politie heeft nog niets bevestigd,

Voortvluchtig

De politie was op zoek naar de dader die in een zilverkleurige BMW met Belgisch kenteken vluchtte van de plaats delict. Wel werd een zelfde auto terug gevonden zonder kentekenplaten aan de Wibautstraat in Zaandam.

ZIE OOK>> Gemeente Amsterdam zet kickboks school op straat

Berk kwam recentelijk in het nieuws doordat de gemeente Amsterdam dreigde zijn sportschool te sluiten. Destijds zij hij daarover in een video die hij plaatste op Facebook “desnoods trainen wij op straat of in een park. " Over de achtergrond van de liquidatie is nog niets bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws