Steun ook het goede doel met Kickboksen Spieren voor Spieren! Nieuws
Nieuws

Steun ook het goede doel met Kickboksen Spieren voor Spieren!

Steun ook het goede doel met Kickboksen Spieren voor Spieren!

Zondag 29 Oktober wordt de Wintertijd Challenge kickboksen voor Spieren voor Spieren gehouden!

Spieren voor Spieren de Wintertijd Challenge kickboksen wordt zondag 29 oktober gehouden, van 2.00 uur zomertijd tot 2.00 wintertijd in de gymzaal van Movin Gym Alkmaar-Noord aan Elgerweg 101 in Alkmaar.

Steun ook het goede doel met Kickboksen Spieren voor Spieren!

Doe mee aan de challenge

Je kunt meedoen aan de Challenge voor het goede doel en de challenge deelnemers kunnen het volgende verwachten. Een deel techniek en een zaktraining, de training bestaat ok uit een deel conditie, in een ontspannen en gezellige sfeer wordt de training gegeven onder vakkundige begeleiding. Met kickboksen train je het gehele lichaam, dus alle spieren komen aan bod.

Iedereen kan meedoen

Als deelnemer hoef je geen ervaring te hebben om aan deze challenge mee te doen. Wel is het handig om je eigen kickbokhandschoenen en scheenbeschermers mee te nemen. Er is wellicht niet genoeg materiaal aanwezig om mee te doen. Als je aan de Challenge hebt meegedaan krijg je een aandenken mee naar huis!

Doe mee of doe een donatie

Wil je meedoen meld je dan aan via via www.gymalkmaarnoord.nl, als je een donatie wilt doen kun je ook contact opnemen. Dit kan ook via Facebook movingymalkmaarnoord, of via de site www.wintertijdchallenge.nl via doemee en zoeken op plaats (Alkmaar) Kickboksen de winter in.

Alle donaties en deelnamekosten gaan naar WTC Spieren voor Spieren. Kosten voor deelname zijn € 5,00.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws