Stem op Boxing Gym Schildkamp voor de EUBC Passion for Boxing Awards 2017 Nieuws
Nieuws

Stem op Boxing Gym Schildkamp voor de EUBC Passion for Boxing Awards 2017

Stem op Boxing Gym Schildkamp voor de EUBC Passion for Boxing Awards 2017

Boksliefhebbers van Nederland stem op Boxing Gym Schildkamp voor de EUBC Passion for Boxing Awards!

Boxing Gym Schildkamp, is door het bestuur van de boksbond voorgedragen als nominatie voor de EUBC Passion for Boxing Awards 2017. Op 12 november aanstaande worden de prijswinnaars bekend gemaakt, dit gebeurt bij de landenwedstrijd Nederland versus Cuba, dit wordt op een moderen manier gedaan namelijk via een video-boodschap in de Cruise Terminal te Amsterdam.

Stem op Boxing Gym Schildkamp voor de EUBC Passion for Boxing Awards 2017

Geselecteerd door Boksbond

Voorzitter Boris van der Vorst was sterk onder de indruk van het sociaal maatschappelijke project Schildkamp, tijdens zijn regelmatige bezoeken aan de Nederlandse sport clubs kwam,maakte het project veel indruk. Er werd besloten om een voorbeeld te stellen in Europa en een Nederlandse nominatie uit te brengen.

Concurrentie van Engeland

De Nederlandse inzending verdient beslist meer ondersteuning, want zoals de stand van zaken er op dit moment voorstaat, zijn de Engelsen met hun nominaties koploper. Steun dit project en laat uw stem horen dat kan via onderstaande link. STEM!

https://www.eubcboxing.org/slider/passion-boxing-awards-2017/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws