Home / Nieuws / Stefan Struve toont foto van flinke wond opgelopen tijdens UFC Hamburg

Stefan Struve toont foto van flinke wond opgelopen tijdens UFC Hamburg

Het lukte Stefan Struve niet om langs Marci Tybura te komen gisteren tijdens UFC Hamburg. Wel hield hij aan het gevecht een flinke verwonding over op zijn kine war hij zelfs mee door vocht, karakter noemt men dat. Dat Struve zich niet uit het veld liet slaan door de flinke snee op zijn kin opgelopen na een elleboog geplaatst door Tybura is te prijzen.

Instagram post

Struve bijgenaamd “The Skyscraper” (Wolkenkrabber, door zijn lente van 2.13 m) had het moeilijk met het worstelen tegen Tybura en verloor uiteindelijk via een unaniem besluit. Op een bepaald moment in de wedstrijd ging er een snee open onder zijn mond die groot genoeg was om zijn tong door te steken. Struve deelde het beeld van een gapende wond op zijn kin uit het gevecht tijdens UFC Hamburg op Instagram.

Het verlies tegen Tybura was het derde op rij voor Struve, of dit inhoudt dat zijn contract bij de UFC op de tocht staat laat zich raden.

Bekijk ook

MMA-Vechter Emelianenko zweert gewichtheffer te ‘breken’

Mixed martial arts-vechter Alexander Emelianenko kondigde recent getekend te hebben voor een gevecht met Mikhail Koklyaev.

Samenwerking ONE Championship en All Elite Wrestling (gerucht)

Sinds enige tijd heeft vechtsport organisatie ONE Championship een eigen E-Sports tak ONE Esports.

D-DAY: UFC-legendes in oorlogsfilm (video trailer)

De nieuwste oorlogsfilm 'D-Day' bevat twee bekende MMA-vechters.