Start jij de eerste YOKKAO Muay Thai gym in Nederland? Nieuws
Nieuws

Start jij de eerste YOKKAO Muay Thai gym in Nederland?

Start jij de eerste YOKKAO Muay Thai gym in Nederland?

Het wereldberoemde YOKKAO breidt uit, Start jij de eerste Muay Thai gym?

Het YOKKAO Training Centre Bangkok, gelegen in het hart van het centrum van Bangkok, is het officiële kamp van het YOKKAO Fight Team. Het is waar Muay Thai legendes zoals Singdam, Pakorn en Saenchai dagelijks trainen. Het YOKKAO-kamp is ook het geadopteerde huis van gerenommeerde trainers zoals Kru Manop en Kru Petchdam, die beiden respectievelijk de personal trainers van Saenchai en Singdam zijn. Sinds de opening in 2016 heeft het trainingscentrum zich snel opgebouwd als een gerenommeerd Muay Thai-kamp. Met de beste vechters en trainers, bekroond met trainingen van wereldklasse, wordt het nu dagelijks bezocht door Muay Thai-fans van over de hele wereld.

FOTO: Yokkao Gym
FOTO: Yokkao Gym

YOKKAO Trainer-certificeringscursus

Het YOKKAO trainingscentrum-partnerprogramma begon in 2013 om lokale vechters en vechtliefhebbers een authentieke uitlaatklep te bieden voor het leren van de kunst van 8 ledematen en toegang tot de hoogwaardige uitrusting en uitrusting van het merk. In de loop van de volgende jaren hebben verschillende vooraanstaande sportscholen over de hele wereld zich ingeschreven in het programma, met name de trainingscentra in Sydney, Hong Kong en Leeds, die de Britse topvechters Liam Harrison en Jordan Watson herbergen. Om niets minder dan een training van de hoogste kwaliteit te garanderen, heeft YOKKAO besloten het affiliateprogramma naar een hoger niveau te tillen met een geheel nieuw concept: de YOKKAO Trainer-certificeringscursus.

Instructie- en praktische cursus

Om een ​​aangesloten trainingscentrum van YOKKAO te worden, moeten de trainers van een sportschool een instructie- en praktische cursus ondergaan die wordt uitgevoerd op het hoofdkantoor in Bangkok onder persoonlijke begeleiding van de eigen trainers van het kamp. De verhuizing zorgt ervoor dat trainers van een YOKKAO-aangesloten centrum in staat zijn om de training op hoog niveau te repliceren die te vinden is in het vlaggenschipkamp in Bangkok.

De meest bezochte Muay Thai-website ter wereld

Vereisten die moeten worden gecertificeerd, omvatten vertrouwdheid met een standaard trainingsprogramma dat door YOKKAO is geformaliseerd, methoden om een ​​trainingssessie voor verschillende niveaus uit te voeren en vereiste vaardigheden voor het vasthouden van stoot pads bijvoorbeeld. Na afronding van de cursus krijgen de studenten een officieel YOKKAO-certificaat. Gelieerde sportscholen zullen ook worden vermeld op de YOKKAO-website, een van de meest bezochte Muay Thai-websites ter wereld.

Seminars op internationale schaal

YOKKAO is zonder twijfel een van de meest productieve merknamen in het hedendaagse wereldwijde Muay Thai-landschap. Naast een compleet assortiment trainingsuitrusting, uitrusting en kleding, promoot het bedrijf Muay Thai-evenementen en organiseert het seminars op internationale schaal. Het herbergt ook een vooraanstaand team van de beste jagers die concurreren onder het YOKKAO Fight Team. YOKKAO's 360-graden operaties zijn ongekend in de geschiedenis van Muay Thai.

Het partnerprogramma van het trainingscentrum staat open voor sportscholen overal ter wereld. Voor sportscholen die een aan YOKKAO aangesloten trainingscentrum willen worden, kunt u een e-mail sturen naar trainingcenter@yokkao.com voor meer informatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws