CORONAVIRUS: GLORY houdt situatie scherp in de gaten - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / CORONAVIRUS: GLORY houdt situatie scherp in de gaten

CORONAVIRUS: GLORY houdt situatie scherp in de gaten

CORONAVIRUS: GLORY Kickboxing houdt situatie in het oog

Het coronavirus zorgt wereldwijd voor problemen ook in de sport, zo worden er een groot aantal events afgelast of vinden zonder publiek plaats.

Donderdag gooide president Donald Trump Amerika op slot voor in reizende Europeanen. Deze extreme maatregel heeft op veel gebieden grote invloed. Ook grote vechtsport organisaties hebben te maken met maatregelen rondom het coronavirus.

Een betrouwbare bron meld onze redactie dat de grootste kickboks organisatie GLORY achter de schermen evalueert hoe met de ontstane crisis om te gaan. Bij GLORY Kickboxing welke zijn oorsprong heeft in Nederland vechten internationale kickboksers, ook houdt de organisatie regelmatig kickboks events in Amerika.

Grote onzin

“Vooralsnog wordt er intern gekeken hoe om te gaan met de huidige situatie en welke maatregelen er moeten worden genomen vanuit GLORY zelf. Op social media gingen er een aantal spookverhalen rond dat events zouden zijn afgelast, ook werd gemeld dat Badr Hari het coronavirus zou hebben, allemaal onzin,” meld de bron.

“GLORY houdt de situatie nauwlettend in het oog en zal anticiperen waar nodig. Vooralsnog is er nog niets afgelast of verschoven.” Het eerstvolgende event van GLORY staat gepland op 28 maart in Antwerpen waar Murthel Groenhart het opneemt tegen Cedric Doumbe in het hoofdgevecht.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page