Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / CORONAVIRUS: GLORY houdt situatie scherp in de gaten

CORONAVIRUS: GLORY houdt situatie scherp in de gaten

CORONAVIRUS: GLORY Kickboxing houdt situatie in het oog

Het coronavirus zorgt wereldwijd voor problemen ook in de sport, zo worden er een groot aantal events afgelast of vinden zonder publiek plaats.

Donderdag gooide president Donald Trump Amerika op slot voor in reizende Europeanen. Deze extreme maatregel heeft op veel gebieden grote invloed. Ook grote vechtsport organisaties hebben te maken met maatregelen rondom het coronavirus.

Een betrouwbare bron meld onze redactie dat de grootste kickboks organisatie GLORY achter de schermen evalueert hoe met de ontstane crisis om te gaan. Bij GLORY Kickboxing welke zijn oorsprong heeft in Nederland vechten internationale kickboksers, ook houdt de organisatie regelmatig kickboks events in Amerika.

Grote onzin

“Vooralsnog wordt er intern gekeken hoe om te gaan met de huidige situatie en welke maatregelen er moeten worden genomen vanuit GLORY zelf. Op social media gingen er een aantal spookverhalen rond dat events zouden zijn afgelast, ook werd gemeld dat Badr Hari het coronavirus zou hebben, allemaal onzin,” meld de bron.

“GLORY houdt de situatie nauwlettend in het oog en zal anticiperen waar nodig. Vooralsnog is er nog niets afgelast of verschoven.” Het eerstvolgende event van GLORY staat gepland op 28 maart in Antwerpen waar Murthel Groenhart het opneemt tegen Cedric Doumbe in het hoofdgevecht.

Bekijk ook

🎥 | Kickbokslegende Nieky Holzken beukt er flink op los

De bekende kickboksers zoals Nieky Holzken zitten iet bepaald stil tijdens de coronavirus quarantaine maatregelen ...

🎥 | Het ‘reuzengevecht’ van kickbokslegende Badr Hari

Badr Hari heeft in zijn kickboks carrière tegenstanders van verschillend allooi tegenover zich gehad. Toch ...

PRESIDENT TRUMP: ‘In september zitten de UFC- fans weer aan de kooi’

ESPN meldt dat de Amerikaanse president Donald Trump op zaterdag een meeting heeft gehad met ...