Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur Nieuws
Nieuws

Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur

Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur
Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur

De leden van de fitnessketen BigGym zijn woedend op de organisatie die recentelijk een tegen de overheid aanspande om weer open te mogen.

Het leek allemaal zo mooi, een fitnessketen die het opneemt voor alle sportscholen in Nederland. BigGym nam het voortouw en spande een kortgeding aan tegen de regering. Deze willen de sportscholen tot 1 september dicht houden.

Dit wekte de sympathie van heel sportend Nederland, echter blijkt er in de sportscholen van BigGym heel wat aan de hand te zijn. Boze leden beschuldigen de keten van malversaties en misleiding. Door de coronacrisis zijn veel mensen getroffen en hebben het financieel zwaar.

Doekje voor het bloeden

Veel sportscholen houden daar rekening mee, bevriezen abonnementen of verlagen de contributie. BigGym echter blijft innen terwijl en niet gesport kan worden. Stuurt deurwaarders om achterstallige bedragen te innen. Wel geeft de keten een compensatie zoals opwaarderen van de ledenpas waar drankjes of een uurtje sauna mee betaald kunnen worden.

De leden zitten hier niet op te wachten en willen hun geld terug. De directie ontkent de aantijgingen en zegt te reageren op elk individueel geval. De directeur van de organisatie zegt dan ook er alles aan te doen om problemen te voor komen. Lees hier meer…..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws