Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur

Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur

Sportschoolketen die rechtszaak tegen de overheid aanspande zwaar onder vuur

De leden van de fitnessketen BigGym zijn woedend op de organisatie die recentelijk een tegen de overheid aanspande om weer open te mogen.

Het leek allemaal zo mooi, een fitnessketen die het opneemt voor alle sportscholen in Nederland. BigGym nam het voortouw en spande een kortgeding aan tegen de regering. Deze willen de sportscholen tot 1 september dicht houden.

Dit wekte de sympathie van heel sportend Nederland, echter blijkt er in de sportscholen van BigGym heel wat aan de hand te zijn. Boze leden beschuldigen de keten van malversaties en misleiding. Door de coronacrisis zijn veel mensen getroffen en hebben het financieel zwaar.

Doekje voor het bloeden

Veel sportscholen houden daar rekening mee, bevriezen abonnementen of verlagen de contributie. BigGym echter blijft innen terwijl en niet gesport kan worden. Stuurt deurwaarders om achterstallige bedragen te innen. Wel geeft de keten een compensatie zoals opwaarderen van de ledenpas waar drankjes of een uurtje sauna mee betaald kunnen worden.

De leden zitten hier niet op te wachten en willen hun geld terug. De directie ontkent de aantijgingen en zegt te reageren op elk individueel geval. De directeur van de organisatie zegt dan ook er alles aan te doen om problemen te voor komen. Lees hier meer…..

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page