Home / Nieuws / Sportschoolhouder: ‘Mijn excuses als ik iemand benadeeld heb’

Sportschoolhouder: ‘Mijn excuses als ik iemand benadeeld heb’

Afgelopen week berichten wij over het initiatief van sportschoolhouder Roger Alken, deze bood zijn leden aan minder contributie te betalen nu de corona crisis sportscholen dwingt de deuren voorlopig te sluiten.

Alken nam zelf het initiatief door zijn leden aan te bieden minder contributie te betalen, hij ging zelfs nog een stap verder door te stellen dat als de coronavirus pandemie aanhoudt na 6 april en de gym’s dicht moeten blijven, hij compleet afziet van contributie innen.

Dit veroorzaakte een storm van zowel positieve als negatieve reacties, Alken benaderde onze redactie met de vraag of hij een reactie mocht geven op de ontstane situatie, waarvan akte:

Mijn oprechte excuses

“Ik merk dat mijn actie van vorige week heel veel commotie heeft veroorzaakt bij vele sportscholen en gyms die leven van maand tot maand en maar net hun hoofd boven water kunnen houden, tot gisteravond werd ik door bevriende sportscholen gebeld en ik heb er grote spijt van dat andere sportscholen nu voor het blok worden gezet door mijn actie, ” aldus Roger Alken.

“Deze actie is van mij persoonlijk en iets waar ik zelf achter sta al kom ik bij meerdere maanden sluiting zwaar in de problemen dit is wat ik voel en moet doen! Echter na vele telefoontjes met sportschooleigenaren en een hele grote promotor die ik heel hoog heb zitten plus de vele reacties op social media heb ik er nu spijt van dat mijn actie openbaar is gegaan en heb ik zonder dat ik er erg in had nu al gyms in de problemen gebracht. “

Reacties

“Mijn principes zijn ook zeker die van andere gyms en ik weet dat de meeste gyms hun hart op de goede plek hebben ook wat betreft de leden die een kleine beurs hebben, deze gyms verdienen het niet dat mijn mening openbaar is gegaan. Maar helaas is dat wel het geval geweest met mijn toestemming! ”

“Ik vraag daarom dat de leden van de gyms (en dat zijn de meesten) die in nood komen hun gyms te blijven steunen in deze tijden van nood zeker als je hart hebt voor je gym want ze gaan ook voor jullie door het vuur!!! Ikzelf blijf bij mijn besluit maar dat is alleen aan mij!!! OSU. “

De reacties op het initiatief van Alken waren divers, zo stelde iemand op Facebook; “Ik snap het wel, je gaat toch ook niet elke week een envelop met geld brengen naar je stam cafe als deze sluit. ” Ook staan de leden van Alken als een blok achter hem en reageren door te zeggen gewoon contributie te willen betalen, of na de pandemie gewoon te blijven.

Bekijk ook

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid ...

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor ...

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat ...