KICKBOKS GYM: Geen contributie tot corona ellende voorbij is Nieuws
Nieuws

KICKBOKS GYM: Geen contributie tot corona ellende voorbij is

KICKBOKS GYM: Geen contributie tot corona ellende voorbij is
KICKBOKS GYM: Geen contributie tot corona ellende voorbij is

Het is een kwestie van overleven op alle fronten nu het corona virus om zich heen grijpt en de economie ontwricht.

Ook sportscholen hebben last van het negatieve effect dat het coronavirus teweeg brengt, sluiten voorlopig hun deuren en zien zelfs al leden aantallen afnemen. Roger Alken van de gelijknamige sportschool uit Limburg bood zijn leden al aan om in april 50% minder contributie te betalen.

Echter gaat Alken een stap verder en berichte zijn leden dat als de coronavirus pandemie voortzet na april er helemaal geen contributie meer hoeft te worden betaald. "ik kan het mijn leden niet aandoen gewoon contributie te innen als er geen les wordt gegeven," zegt Alken.

Samen er doorheen

"Ik hoop dat meerdere gym's mijn voorbeeld volgen, vervolgt Alken, ook al zie ik nog steeds dat sommige vol blijven innen, in deze tijden moeten we ons aanpassen, hoe moeilijk ook." Het initiatief van Alken wordt goed ontvangen door zijn leden. "Ik vindt het top dat Roger dit doet, maar we laten hem ook niet vallen, "zegt een langdurig lid.

De diverse vechtsportbonden staan ook als een blok achter de bij hen aangesloten sportscholen om hen een hart onder de riem te steken en te steunen. Gehoopt wordt dat de overheid ook de sportscholen niet zal vergeten in deze barre tijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws