Snoop Dogg maakt Conor McGregor belachelijk na Mayweather gevecht! Nieuws
Nieuws

Snoop Dogg maakt Conor McGregor belachelijk na Mayweather gevecht!

Snoop Dogg maakt Conor McGregor belachelijk na Mayweather gevecht!

De verslaggever (Snoop Dog) van de Contender-serie, heeft zich niet ingehouden met zijn gedachten over de Floyd Mayweather versus Conor McGregor bokswedstrijd.

Snoop Dogg maakt Conor McGregor belachelijk na Mayweather gevecht!

Als Snoop Dogg niet alweer in een deel van de fans en vechters van de UFC woede heeft aangewakkerd, met zijn werk voor Dana White's Dinsdag Night Contender-serie, zal een recente Instagram-post waarschijnlijk niet helpen. Na Conor McGregor's 10e ronde TKO verlies aan Floyd Mayweather, ging Snoop op sociale media een ​​tijdje los op McGregor te in een post die je waarschijnlijk niet op het werk wilt kijken:

Hier is wat hij zei:

“50 and 0 nigga. The motherfucking champ, n----. 50 and 0. Fuck that motherfucking punkass McGregor, you bitch. Fuck him. Motherfucking champ, nigga.

“Yeah, nigga. That’s what you get for coming to a motherfucking gang fight with a butter knife, you bitch ass motherfucker. Fuck you, nigga. Money Team champ, nigga. Where the party at, Floyd? Yeah!

“Hey, 50 and 0, nigga. Hey, McGregor a bad motherfucker though. I’ll give him his, he got heart. He got heart.”

'Goede overwinning vanavond champ. Goede strijd McGregor, dat was een geweldig fucking konings gevecht, man. Nu vieren we de winst van Floyd.

Bezorgdheid over Snoop's uitspraken

Hij gaf McGregor een aantal draaien om de oren aan het einde, en hij was waarschijnlijk iets te enthousiast van de euforie van zijn vriend die had gewonnen, maar ... wow. Tactiek van de verschroeide aarde. Guys zoals Al Iaquinta en Matt Brown al hun bezorgdheid over Snoop hebben uitgesproken, en ze zullen waarschijnlijk niet de laatste zijn om dit te doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws