? Snoop Dogg eist 2 Miljoen van vechtersbaas Dana White Nieuws
Nieuws

? Snoop Dogg eist 2 Miljoen van vechtersbaas Dana White

? Snoop Dogg eist 2 Miljoen van vechtersbaas Dana White

Snoop Dogg eist 2 Miljoen van UFC-president Dana White. De rapper die commentaar leverde op het Triller Fight Club-evenement van zaterdag, beweerd $ 2 miljoen te hebben ingezet op de YouTube-ster Jake Paul.

Tijdens een interview met Paul na het gevecht eiste Snoop zijn geld van UFC-president Dana White. ,,Dana White, waar is mijn geld? Dana White, waar is mijn geld?", vroeg Snoop. ,,Laten we eerlijk zijn, Jake Paul is geen bokser", zei White. ,,Deze man is een geweldige YouTuber. Ik wed een miljoen dollar dat hij dit spannende gevecht verliest. "

Dana weet van niks

In reactie op White zette Snoop zijn geld op Paul en drong er bij de UFC-president op aan om $ 2 miljoen in te zetten in plaats van één. Paul die van voormalig UFC'er Ben Askren won afgelopen nacht door deze binnen een minuut knock-out te slaan, verbaasde vriend en vijand. Maar nu wil Snoop dus zijn geld. Na het gevecht beweerde White echter dat hij de weddenschap van Snoop nooit had aangenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws