SLIMANI WINT WKN WORLD SUPER LIGHTGEWICHT TITEL – Vechtsport Info
Home / Nieuws / SLIMANI WINT WKN WORLD SUPER LIGHTGEWICHT TITEL

SLIMANI WINT WKN WORLD SUPER LIGHTGEWICHT TITEL

World GBC Tour 12 resultaten, Codron behoud zijn titel!

Het Wereldkampioenschap Kickboxing keerde gisteren zaterdag 14 oktober terug naar de Franse stad Mazan. In La Boiserie werd wereldkampioenschap GBC Tour 12 een internationale strijdkaart uitgevochten met maar liefst twee WKN World titels die op het spel stonden.

SLIMANI WINT WKN WORLD SUPER LIGHTGEWICHT TITEL

Vacante World Kickboxing Network superlichte titel

De Franse Eddy Nait Slimani nam het op tegen de Koreaanse Dong Su Kim in, die uitkwam voor een vacante World Kickboxing Network superlichte titel. De planning voor vijf rondes eindigde voor de laatste bel. De lokale vechter stopte zijn tegenstander in de eerste ronde, waardoor hij de prestigieuze titel verdiende.

Codron behoud zijn titel!

Ook stond de Franse Bruce Codron tegenover de Russisch-Oostenrijkse Ruslan Tokhtarov, die de tweede verdediging van WKN World weltergewicht titel deed. Codron won de titel  tegen de uit Denemarken afkomstige Mohamed El-Mir, en verdedigde deze tegen Estlandse Mirkko Moisar.

Fransman door unanieme beslissing als winnaar uitgeroepen

De vijf-ronde Codron versus Tokhtarov partij nam alle rondes in beslag. De Fransman werd door unanieme beslissing als winnaar uitgeroepen. Het programma van het evenement omvatte ook een viermans superlichtgewicht toernooi evenals een reeks internationale wedstrijden. Super lichtgewicht Eddy Nait Slimani versloeg Dong Su Kim via de eerste ronde op KO. Weltergewicht Bruce Codron versloeg Ruslan Tokhtarov via beslissing.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page