'Sla je kop eraf!' UFC'ers knokken in Londense hotel lobby (video) Nieuws
Nieuws

'Sla je kop eraf!' UFC'ers knokken in Londense hotel lobby (video)

'Sla je kop eraf!' UFC'ers knokken in Londense hotel lobby (video)

Paddy Pimblett en Illia Topuria raakten aan het knokken in een Londense hotel lobby gisteravond. De twee ruziezoekers kwamen elkaar tegen wat uitliep in een wilde knokpartij.

De Engelse Pimblett had kwaad bloed gezet bij de Georgiër Topuria, toen de twee elkaar tegen het lijf liepen in het hotel ging het mis. Pimblett en Topuria die beiden vechten op het UFC Londen evenement van zaterdag gingen los.

Dom

De vechtpartij leek vroeg of laat te gebeuren. Een jaar geleden besloot Pimblett in te spelen op het langdurige conflict tussen Rusland en de nu soevereine natie, Georgië. ,,Hoe dom zijn deze Georgiërs… geen wonder dat de Russen hun leven terroriseren", schreef Pimblett in een sindsdien verwijderde tweet, naast een groot aantal lachende emoji's.

Dit kwam niet alleen slecht binnen bij Topuria, maar ook andere UFC-vechters waren op zijn minst blij met de opmerkingen van de Brit. Wat nu dus uitliep op knokken. ,,Ik heb je gewaarschuwd! Dit is wat er gebeurt als je mij en mijn land niet respecteert!”, schreef Topuria "de volgende keer sla ik je kop er af."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws