UFC'er Pimblett voetbalstadion uitgetrapt (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC’er Pimblett voetbalstadion uitgetrapt (video)

UFC’er Pimblett voetbalstadion uitgetrapt (video)

Paddy Pimblett, UFC-vechter zegt als een crimineel behandeld te zijn tijdens de voetbalwedstrijd tussen Liverpool en Watford afgelopen weekend. Paddy The Baddy uitte zijn woede in een video op social media.

Hij vindt het maar schandalig dat hij vanwege het toejuichen van zijn eigen team uit het stadion van Watford werd gezet, Pimblett is dan ook furieus. ,,Ze behandelden ons als criminelen en hebben os het stadion uitgetrapt”, zegt de vechter die ook nog eens een bar uit werd geknikkerd die gelegen is op het terrein van Watford.

Niet nog eens doen

,,Dat is het maat, we deden niets verkeerd, sprongen alleen op als een natuurlijke reactie bij een goal”, aldus Pimblett. ,,Doe het niet nog een keer werd ons gezegd. Daarna behandelden ze ons als criminelen en begeleidde ons naar buiten terwijl we niets verkeerds hadden gedaan. Schande! “

De voormalige Cage Warriors-ster Pimblett, had dit najaar een geweldig UFC-debuut toen hij Luigi Vendramini op een verwoestende manier versloeg. De knokker wacht op een volgend gevecht. Ondertussen kijkt hij graag een potje voetbal, maar niet op deze manier.

Over Yannick Pereira

Bekijk ook

‘Badr is de beste die ik heb getraind!’ Mike Passenier interview

Mike Passenier, topcoach en maker van kampioenen kan niet duidelijker zijn,

‘Gewurgd!’ Mishandelde judoka zet foto’s online

De dader loopt inmiddels weer buiten

‘Slechterik McGregor!’ UFC-kampioen klaar voor wraakgevecht

Fans verdienen wraak voor dat gevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page