Sifu Mike Mather Meester In Meerdere Vechtsporten Nieuws
Nieuws

Sifu Mike Mather Meester In Meerdere Vechtsporten

Sifu Mike Mather Meester In Meerdere Vechtsporten
Foto: Sifu Mather
Foto: Sifu Mather

Sifu Mike Mather is een Extreme Martial Arts Stylist. Zijn training begon op jonge leeftijd van 6 jaar in de worstel sport. Op 8-jarige leeftijd begon hij aan de boks sport aan en kreeg zijn coaching onder de directe leiding van de nr 1 contender in de wereld "Sweet Richard Sue" (op 14 mei 2010 is overleden). Klaar om zijn vechtstijl te verbeteren begon hij op 11-jarige leeftijd en begon hij met Kung Fu. Op zijn 13e was zijn talent gediversifieerd en begon hij met het trainen van Tae Kwon Do onder Master Marty Maye.

Toewijding en liefde voor de vechtkunsten

Sifu Mather ontving zijn eerste zwarte band op 16-jarige leeftijd in Tae Kwon Do onder de grote meester Wade Lewis. Zijn toewijding en liefde voor de vechtkunsten heeft geleid tot het feit dat Sifu Mather sindsdien in diverse vechtsporten thuis is. In 2015 brak hij zijn rug op 5 plaatsen, de dokters vertelde mij dat ik nooit meer recht zou lopen of überhaupt nog zou kunnen trainen, of vechten in de ring. Maar ik wilde dit niet accepteren en heb mijzelf versterkt met trainen. Het simpele bewijs dat een gezonde geest een gesloopt lichaam kan herstellen.

Meester in Shaolin Kung Fu en meer...

Hij is momenteel gerangschikt in 5de graad Master in Kyushu jujitsu karate onder drukpunt expert Grandmaster George Dillman. Hij is ook een 5de graad Master in Tae Kwon Do en een Meester in Shaolin Kung Fu onder Grandmaster Eric Lee. Houdt een 3e graad zwarte band onder Guro John Daniels, een volledige instructeur onder de grote Danny Inosanto in de Filipijnse vechtsporten, waaronder Jeet Kune Do, Kali Zuid-Filipijnse bladkunst, Arnis (Noord-Filipijnse stokkunst), Eskrido stok en meskunst.

Sifu Mike Mather Meester In Meerdere Vechtsporten

Wereldkampioen en full contactvechter

Sifu Mather houdt ook een 5e graad zwarte band in Wun Hop Kuen Doe onder de schepper Grand Master Al Dacascos en Mano y Mano hand aan hand gevecht. Hij heeft een 3-graden zwarte band onder Sr. Grandmaster Cacoy Canete in het Doce Pares-systeem. Hij is een wereldkampioen en full contactvechter die meer dan 30 nationale grote titels bezit in de Verenigde Staten. Sifu Mather heeft zijn hele leven toegewijd aan, en is volledig toegewijd aan de kunst van vechten. Met meer dan 36 jaar ervaring in de vechtsport heeft hij een unieke mix van vechtsporten ontwikkeld die krachtige combinatie opleveren, en kracht onder extreme omstandigheden veroorzaken.

Vader als voorbeeld

Sifu Mather heeft gewerkt en getraind met de beste van de beste en beroemdste Martial Artists in de wereld. Zijn talenten en deskundigheid hebben ertoe geleid om samen te werken met de militaire en diverse andere groepen op gecontroleerde kracht en verdediging tegen wapentaktiek. Sifu Mather is de enige oprichter en schepper van de Mather Martial Arts Academy waar hij in 1998 zijn wortels heeft gelegd. Hij geeft momenteel les in traditionele vechtsporten, gemengde vechtsporten en worstelen en houdt wereldwijd seminaries over defensieve tactieken. Zijn constante verklaring blijft hetzelfde: "Ik dank al mijn training, toewijding, loyaliteit, eer, integriteit en het belangrijkste hart voor de sport aan de meest inspirerende persoon in mijn leven, mijn vader". Zonder mijn vader's superieure functie als rolmodel en een echte vader, zou ik dit alles niet hebben bereikt. Dit is mijn liefde, mijn passie en mijn leven, en zal dat altijd zijn.

Train mee en krijg les van een van de beste

Voor degene die door Sifu Mike Mather zijn verhaal zijn gemotiveerd, en meerdere vechtstijlen willen leren. Dat kan, de mogelijkheid bestaat om van deze grootmeester zelf les te krijgen. Dus lijk het je interessant om zijn lessen te volgen of een stage, neem dan contact met ons op wij brengen je graag in contact. Stuur een mail voor meer informatie naar info@vechtsport-online.nl. Of neem direct contact met Sifu Mike Mather op via Facebook en stuur hem een persoonlijk bericht https://www.facebook.com/sifumike.mather. Voor sportscholen die hun leerlingen wat unieks willen bieden geldt, neem contact op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws