Show-steler! Salti Papi mept bij Andy Warski het licht uit (video) Nieuws
Nieuws

Show-steler! Salti Papi mept bij Andy Warski het licht uit (video)

Show-steler! Salti Papi mept bij Andy Warski het licht uit (video)

Salt Papi vernietigde Andy Warski in de O2 Arena, Londen gisteravond. In slechts 29 seconden met brute linkse hoeken op het boksevenement van rapper KSI was het gedaan met Warski.

KSI was dit weekend misschien de belangrijkste attractie voor "Influencer Boxing", maar Salt Papi stal de show. Salt Papi is een influencer die beroemd werd door het imiteren van de Turkse chef Salt Bae op Tik Tok.

Showsteler

Gisteravond stond hij tegenover mede-influencer Andy Warski in een drie-ronde bokswedstrijd op de undercard van KSI's KSI: 2 Fights, 1 Night-evenement. Salt Papi had echter niet alle drie de rondes nodig, waardoor Warski slechts een paar seconden in de wedstrijd door een prachtige uppercut-hook-combinatie knock-out ging.

Ongelooflijk, Warski was in staat om op te staan van de knock-down, maar de scheidsrechter wuifde de wedstrijd slechts 29 seconden na het gevecht weg. Dit is Salt Papi's tweede boksoverwinning, nadat hij in maart met eenparigheid van stemmen Halal Ham versloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws