Serginio Kanters pakt profbokstitel in Amsterdam Nieuws
Nieuws

Serginio Kanters pakt profbokstitel in Amsterdam

Serginio Kanters pakt profbokstitel in Amsterdam
Serginio Kanters pakt profbokstitel in Amsterdam

Gisteravond vond het jaarlijkse Ben Bril Memorial plaats in Carré, dit gala wat ter ere van boks legende Ben Bril georganiseerd werd bracht een nieuwe bokskampioen voort, Serginio Kanters.

De 21-jarige Kanters afkomstig van het bekende Mike’s Gym uit Oostzaan waar hij onder ander voor uitkomt als kickbokser. Stond voor de tweede maal in zijn bokscarrière tegenover Josemir Poulino die zijn titel verdedigde.

Knock-out

In de derde ronde bleek Kanters te sterk voor Poulino, en wist de partij naar zich toe te trekken. De winst kwam via knock-out op de lever, de fans zagen een ouderwetse bokswedstrijd en dat was te horen aan de reacties op de winst van Kanters. Collega tevens Mike’s Gym vechter Chico Kwasi was ook succesvol en schreef de grote prijs van Amsterdam op zijn naam.

Kanters stond eerder dit jaar in Engeland op de undercard van Khan vs. Vargas, daar verloor hij nipt in een discutabele uitslag van de plaatselijke publiekslieveling.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws