VIDEO: Sergey Kovalev verplettert Vyacheslav Shabranskyy en claimt de wereldtitel Nieuws
Nieuws

VIDEO: Sergey Kovalev verplettert Vyacheslav Shabranskyy en claimt de wereldtitel

VIDEO: Sergey Kovalev verplettert Vyacheslav Shabranskyy en claimt de wereldtitel

Sergey Kovalev weet WBO-wereldtitel te heroveren

Sergey Kovalev keerde terug naar winnende wegen op destructieve wijze toen hij Vyacheslav Shabranskyy stopte in twee rondes in New York om de WBO-wereldtitel te heroveren. Het Russische lichtgewicht zwaargewicht sloeg zijn Oekraïense tegenstander drie keer neer, voordat de scheidsrechter de wedstrijd afsloot en 'Krusher' de wereldtitelstatus teruggaf.

Na de overwinning verklaarde Kovalev, die twee keer verloor van Andre Ward in zijn vorige ringuitjes, dat hij nu de divisie opnieuw wil regeren.

De 34-jarige begon de wedstrijd op een dreigende manier en na een reeks van straffende slagen naar het hoofd en lichaam, en een knerpende rechterhand lande Shabranskyy op het doek in de openingsminuten. De Oekraïense vocht dapper terug, maar, was nog steeds verbluft, werd hij al snel geconfronteerd met een spervuur ​​van stoten en met zijn armen flapperend langs zijn zijde, had een rechts-links combinatie hem opnieuw uitgeschakeld.

Wedstrijd gestopt door scheidsrechter

De 30-jarige kreeg de toestemming om voor de tweede door te gaan, maar zijn hoofd was nog steeds versuft en de razende 'Krusher' zou niet ophouden, de Russische krachtpatser hamerde stoten richting Shabranskyy naar willekeur. Nogmaals, stuurde een rechterstoot hem naar het doek, maar stond de Oekraïener op en na het toedienen van gerichte stoten, besloot de scheidsrechter uiteindelijk dat hij genoeg had gezien.

Kovalev zei daarna:

"Ik heb heel hard gewerkt om terug te keren naar de status van kampioen, ik herlaadde mijn hersenen, mijn mentale conditionering en mijn lichaam, ik ben terug. "Het is mijn doel om de beste te zijn, ik ben klaar om te vechten voor alle titels en de divisie te verenigen.Ik hou van boksen en ik ben hier om geweldige gevechten te laten zien.

"Ik ben blij dat de riemen verschillende eigenaren hebben, het maakt boksen interessant, we kunnen goede gevechten maken voor boksliefhebbers, ik wil uitzoeken wie de beste is in de licht-zwaargewicht divisie. "Ik ben klaar voor elke kampioen, Bivol, Beterbiev, iedereen, laten we het doen, ik ben klaar."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws