Schrijf Mee Op Vechtsport Online Wordt Vechtsport Blogger - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Schrijf Mee Op Vechtsport Online Wordt Vechtsport Blogger

Schrijf Mee Op Vechtsport Online Wordt Vechtsport Blogger

Schrijf Mee Op Vechtsport OnlineSchrijf Mee Op Vechtsport Online

Op Vechtsport-Online.nl brengen wij het lokale en landelijke vechtsport nieuws samen. Dagelijks vinden veel vechtsport liefhebbers hun weg naar onze site om op de hoogte te blijven van wat er speelt in Vechtsport land. Wij krijgen vaak per mail ingezonden nieuws van sportscholen, evenement organisatoren en zelfs van vechters die graag hun verhaal willen doen op onze site. Wij juichen dit natuurlijk toe.

Wordt vechtsport blogger

Lijkt het je leuk om jouw lokale vechtsport nieuws te brengen via Vechtsport-Online.nl, meld je dan aan bij onze redactie via mail op info@vechtsport-online.nl. Geef een korte bio over wie je bent en waarom jij wilt bijdragen. Iedereen en alle leeftijden zijn hierbij uitgenodigd om vechtsport blogger te worden voor onze site. De voordelen zijn dat je vaak interviews kunt doen met bekende sporters, of voorrang krijgt bij diverse evenementen. Dus eerste rang zit bovenop het nieuws.

Waarom mee doen

Net als in de diverse vechtsporten is het bijhouden van nieuws en andere zaken top sport, en kunnen wij dit niet alleen. sterker nog wij zijn geen commerciële organisatie maar pure vechtsport fans die graag samen met jou de sport hoog willen houden. En eerlijk gezegd kunnen wij nou eenmal niet alleen al het nieuws volgen. Vooral in de diverse regio’s gebeurt veel op vechtsport gebied. En dat vermelden wij graag.

Meld je sportschool aan

Aangezien je als vechtsporter vast traint bij een sportschool van je keuze, kan het zijn dat deze nog niet is vermeld op onze site in de regio waar deze actief is. Schroom niet en meld je sportschool aan. zoals je kunt zien onder de tab vechtsport scholen kan men gemakkelijk op regio niveau  op zoek gaan naar een sportschool of vechtstijl.

Fotos en copyright

Houdt er rekening mee dat als je redactionele stukken bij ons inlevert en deze voorziet van foto’s dat deze vaak copyright bevatten. Vaak zijn deze gemaakt door beroeps fotografen en is het wel zo netjes eerst toestemming te vragen of deze gebruikt mogen worden. Zelf gemaakte foto’s mogen natuurlijk direct geplaatst worden. Dus lijkt het je leuk om bij te dragen, neem dan contact met de redactie op.

Stuur Mail

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page