Home / Nieuws / Schrijf je in voor de 2017/2018 Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu

Schrijf je in voor de 2017/2018 Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu

Grote namen naar Tokio voor de opening van de 2017/2018 Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu

Het is bijna tijd. Het 2017/2018 seizoen van de wereld kampioenschappen Jiu-Jitsu in de Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu deze start op 15 juli in het congrescentrum Makuhari Messe in Tokio, Japan. De laatste registratiedatum is 11 juli om 11:59 uur (Abu Dhabi Tijd). Als Jiu-Jitsu beoefenaar wordt je uitgenodigd om hier aan mee te doen, een mooie kans om wereldwijd je kunnen te laten zien.

Schrijf je in voor de 2017/2018 Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu

Elke dag nieuwe aanmeldingen

De lijst van huishoudelijke zwarte band namen blijft elke dag groeien met nieuwe aanmeldingen. Roberto Satoshi, Igor Silva, Andre Campos, Isaac Bahiense, Faisal Al Kitbe, Lucas Barbosa, Adam Wardizinski, Rikako Yuasa, Tiago Bravo, Mayssa Bastos, Thamires Aquino, Jaime Canuto, Italo Lins, onder vele anderen.

Mis het niet en meld je nu aan om mee te dingen in een van de meest spannende evenementen in op de vechtsport kalender. Klik hier voor meer info en schrijf je nu in. Je hebt nog vier dagen om je te registreren!

Vechten in Japan, de VS, Brazilië, de UAE en het Verenigd Koninkrijk

De tour maakt vijf haltes: Japan, de VS, Brazilië, de UAE en het Verenigd Koninkrijk. De vijf evenementen in combinatie zullen meer dan US $ 800.000 in prijzen aanbieden en ook waardevolle punten toevoegen aan de rangschikking van de atleten. In de afgelopen 12 maanden waren grote namen zoals Felipe Pena, Xande Ribeiro, Beatriz Mesquita, Mackenzie Dern, Gabriel Arges, Jose Junior, Erberth Santos, Faisal Al Kitbe, Adam Wardzinski onder vele andere deel van de gebeurtenissen en het nieuwe seizoen biedt  alleen nog meer grote vechters in epische gevechten. Maar ook jij kan er aan deelnemen als jij jezelf hier voor geschikt vindt.

Meer info over Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu

Op de site van de Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu vindt je meer info en documenten die je kunt downloaden, wordt jij de nieuwe Abu Dhabi Grand Slam Jiu-Jitsu wereld kampioen. Doe mee! Nog vier dagen om je te registreren!

Bekijk ook

Brute afstraffing MMA-vechter schuld scheidsrechter (video)

Silvana Gomez strafte Gilsely Perea gisteren flink af tijdens het UWC 25 evenement in Tijuana, ...

‘Ik stop met aardig zijn’: UFC-ster McGregor slaat genadeloos terug

Conor McGregor heeft nogmaals bevestigd dat zijn vuil pratende persoonlijkheid terug is, terwijl hij tegelijkertijd ...

‘Voor criminelen geen plek’: Kickboksen bij de Politie

Dat politieagenten ook kickboksen is iets wat veel burgers misschien niet direct verwachten. Toch heeft ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page