Schooljongen neemt agent te grazen! 'Niet slim' (video) Nieuws
Nieuws

Schooljongen neemt agent te grazen! 'Niet slim' (video)

Schooljongen neemt agent te grazen! 'Niet slim' (video)

Een schooljongen toonde zijn excellente MMA-skills tijdens een opstootje op school. Met een stevige greep ging de jongen in een submission met een politieagent. Maar of dat nou zo slim was.

De agent had geen schijn van kans en landde op zijn rug waarna hij een par stevige beuken moest incasseren. Comments op de video lezen dat de jongen zo in de Amerikaanse vechtsport organisatie een plek zou moeten krijgen.

Niet slim

,,Geef deze jongen een vechtcontract, de UFC kan nog wel wat talent gebruiken", aldus een van de reageerders. Het is echter niet slim om een gevecht met een wetsdienaar aan te gaan, je trekt meestal aan het kortste eind.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws