Schokkende videobeelden van MMA vechter Julia Avila’s blessure! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Schokkende videobeelden van MMA vechter Julia Avila’s blessure!

Schokkende videobeelden van MMA vechter Julia Avila’s blessure!

Het lijkt erop dat de afgelopen week van mixed martial arts (MMA) actie enkele van de ergste verwondingen heeft veroorzaakt die je ooit zult zien. Blessures komen in alle soorten en maten voor, echter kan het altijd erger. Vechtsport brengt risico’s met zich mee en dat bewijst Julia Avila in de video die zij poste van haar gebroken vinger waar zelfs het bot te zien is. Julia Avila, die vrijdag 4 mei 2018 haar vinger brak in verwoestende partij bij Invicta FC 29 in Kansas City, Missouri zal een tijd uit de roulatie zijn.

Dikke pech voor Avila

De blessure, die hieronder te zien is, gebeurde slechts enkele ogenblikken in de eerste ronde. Avila’s tegenstander, Marciea Allen voerde een trap techniek uit die onhandig landde op de linkerhand van Avila. De impact brak en splitste Avila’s vinger, waardoor haar bot zelfs uitstak. Dit gebeurt echter zelden maar in het geval van Avila is het dikke pech.

Waarschuwing schokkende beelden

Als gevolg van de blessure werd het gevecht gestopt en kreeg Allen de TKO-finish van 49 seconden. Het is het eerste verlies in Avila’s professionele en amateurcarrière, terwijl Allen wegloopt met haar vierde opeenvolgende overwinning en de eerste TKO-overwinning sinds 2013. Waarschuwing het filmpje kan als schokkend ervaren worden.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page