SCHOKKENDE VIDEO: Bokser en Kickbokser slaan man dood Nieuws
Nieuws

SCHOKKENDE VIDEO: Bokser en Kickbokser slaan man dood

SCHOKKENDE VIDEO: Bokser en Kickbokser slaan man dood

De man werd met een misselijkmakende stoot knock-out doodgeslagen terwijl hij naar verluidt een gehandicapte man verdedigde in Barnaul, Siberië.

Voormalig bokser Mikhail Startsev, 38, en kickbokser Liliya Vorogushina werden maandag gefilmd. Terwijl ze vochten op een parkeerplaats in de stad. In de beelden is Startsev te zien die een gehandicapte man naar de grond trapt. Terwijl Vorogushina schopt tegen het hoofd van de man.

Hulpeloos

Op een gegeven moment zijn ze alle drie te zien terwijl ze de man op de grond in bedwang houden in een soort van judo greep. Ondanks dat de gehandicapte man op de grond ligt, zie je Vorogushina verdere trappen op de man uitvoeren.

De 40-jarige getrouwde vader van drie kinderen Pavel Pokhlov hebben ingegrepen. Echter werd deze door de ex-bokser Startsev keihard tegen het hoofd geslagen, met als gevolg dat de man buiten bewust zijn raakte en stierf.

Lafaards

Pokhlov's weduwe Svetlana, die zelf gewond was geraakt door het geweld, ging naar Instagram om haar zorgen te uiten over het overlijden van haar partner. Ook uitte zij haar afkeer tegen degenen die betrokken waren bij de vechtpartij.

Website RT meldt dat Startsev en Vorogushina een beroep doen op justitie ambtenaren van de stad Barnaul. Zij willen niet dat zij in Siberië voor het gerecht komen maar in Moskou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws