SCHOKKENDE VIDEO: Bokser en Kickbokser slaan man dood – Vechtsport Info
Home / Nieuws / SCHOKKENDE VIDEO: Bokser en Kickbokser slaan man dood

SCHOKKENDE VIDEO: Bokser en Kickbokser slaan man dood

De man werd met een misselijkmakende stoot knock-out doodgeslagen terwijl hij naar verluidt een gehandicapte man verdedigde in Barnaul, Siberië.

Voormalig bokser Mikhail Startsev, 38, en kickbokser Liliya Vorogushina werden maandag gefilmd. Terwijl ze vochten op een parkeerplaats in de stad. In de beelden is Startsev te zien die een gehandicapte man naar de grond trapt. Terwijl Vorogushina schopt tegen het hoofd van de man.

Hulpeloos

Op een gegeven moment zijn ze alle drie te zien terwijl ze de man op de grond in bedwang houden in een soort van judo greep. Ondanks dat de gehandicapte man op de grond ligt, zie je Vorogushina verdere trappen op de man uitvoeren.

De 40-jarige getrouwde vader van drie kinderen Pavel Pokhlov hebben ingegrepen. Echter werd deze door de ex-bokser Startsev keihard tegen het hoofd geslagen, met als gevolg dat de man buiten bewust zijn raakte en stierf.

Lafaards

Pokhlov’s weduwe Svetlana, die zelf gewond was geraakt door het geweld, ging naar Instagram om haar zorgen te uiten over het overlijden van haar partner. Ook uitte zij haar afkeer tegen degenen die betrokken waren bij de vechtpartij.

Website RT meldt dat Startsev en Vorogushina een beroep doen op justitie ambtenaren van de stad Barnaul. Zij willen niet dat zij in Siberië voor het gerecht komen maar in Moskou.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page