Schokkende beelden van vechtpartij in boksschool! 'Veel bloed' Nieuws
Nieuws

Schokkende beelden van vechtpartij in boksschool! 'Veel bloed'

Schokkende beelden van vechtpartij in boksschool! 'Veel bloed'

Decca Heggie en Danny Christie, vochten meer dan tien minuten non-stop een ruzie uit in een boksschool. De mannen bleven onder het bloed achter, schokkende beelden doken op van hun vechtpartij welke gelijkk viraal gingen.

Nadat ze allebei gehavend en onder het bloed klaar waren, poseerden ze voor een foto en schudden ze elkaar de hand. Voormalig Schotse misdaadfiguur Paul Ferris, nu een auteur, prees de twee rivalen voor hun brute botsing.

,,Absoluut respect voor zowel Decca en Danny. Goed gedaan beide zijn winnaars vannacht", twitterde Ferris. De twee zijn allebei voormalige vechters, Christie is een bokser en Heggie een ex-ongeslagen blote vuist kampioen.

Eindelijk opgelost

Meer recentelijk is Heggie overgestapt op acteren en motiverend spreken, en heeft hij zelfs zijn eigen YouTube-kanaal. ,,"Respect voor iedereen voor het kijken naar het gevecht, ik ben blij dat ik en Danny nu onze ruzie hebben kunnen beslechten.

"Het is opgelost als twee vechtende mannen, God zegen", schreef Heggie. Waarom de twee knokkers ruzie hadden is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws