Schietpartij na bokswedstrijd: Fans vluchtten massaal arena uit (video) Nieuws
Nieuws

Schietpartij na bokswedstrijd: Fans vluchtten massaal arena uit (video)

Schietpartij na bokswedstrijd: Fans vluchtten massaal arena uit (video)

Niet alleen in de ring was het vuurwerk tussen Gervonta Davis en Rolando Romero afgelopen nacht in het Barclays Center in Brooklyn, New York. Ongeveer 20 minuten nadat het gevecht was afgelopen, leidden geweerschoten net buiten de arena tot chaos binnen.

Het was Gervonta Davis die door een 7e ronde TKO op Rolando Romero zijn WBA lichtgewicht titel veilig wist te stellen. Na het gevecht terwijl beide boksers geïnterviewd brak er chaos uit in de arena. Honderden fans probeerden in paniek te vluchten nadat er naar verluidt schoten waren gehoord in de hal van de 19.000 zitplaatsen tellende arena.

SI Boxing insider/DAZN omroeper Chris Mannix meldde dat het geweerschoten waren dat de menigte in paniek een veilig heenkomen zochten. Mannix volgde later met meer tweets dat het geweervuur ​​eigenlijk van buiten de arena kwam en dat honderden fans deze probeerden te verlaten.

Videobeelden tonen de chaos die er ontstond terwijl de fans eerst naar buiten wilden vluchten, maar zich omkeerden om in de arena een veilige schuilplaats te vinden. Of er gewonden zijn gevallen is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws