SCHANDALIG: Vrouw die hond als boksbal gebruikt vrijuit Nieuws
Nieuws

SCHANDALIG: Vrouw die hond als boksbal gebruikt vrijuit

SCHANDALIG: Vrouw die hond als boksbal gebruikt vrijuit

Maar dit was op geen enkele manier een eerlijk gevecht, en niet alleen omdat ze bokshandschoenen droeg terwijl ze het weerloze dier sloeg. Een van haar stoten landde zo hard dat de Duitse herder van pijn schreeuwde, waarna de vrouw trots verklaarde: 'Ik heb hem zo hard geslagen dat ik dat het kon voelen.'

De video wekte internationale verontwaardiging terwijl deze zich via sociale media verspreidde. Waarbij de politie werd ingeschakeld om de hond te bevrijden van een duidelijk ongeschikte eigenaar.

Boksbal

Er werd opgeroepen tot juridische stappen. De verontwaardiging was zo groot dat The Idaho Humane Society zelfs beloofde een officieel onderzoek in te stellen. Dit gezien het feit dat het misbruik op film werd vastgelegd en algemeen werd gedeeld en het een open en gesloten zaak leek.

Toch gaat de vrouw vrijuit na haar walgelijke daad. Aanklagers geloven niet dat ze "voldoende bewijs" hebben om een ​​aanklacht in te dienen. Dit voelt als een ongelooflijke gerechtelijke dwaling, zelfs in Idaho. Waar enkele van de meest harde wetten op het gebied van dierenmishandeling in het heel Amerika gelden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws