Saunders beschuldigt Canelo vooraf van matchfixing Nieuws
Nieuws

Saunders beschuldigt Canelo vooraf van matchfixing

Saunders beschuldigt Canelo vooraf van matchfixing

Billy Joe Saunders beschuldigt Canelo Álvarez van matchfixing en zegt dat hun aankomende gevecht op 8 mei in het AT&T Stadium in Arlington, Texas, een verkochte partij is. Toch zal Saunders volgens eigen zeggen zorgen dat hij de wedstrijd wint.

,,We weten dat er veel corruptie is in het boksen," zegt Saunders. ,,De strijd is al geregeld voor Canelo om te winnen", en voegde de Brit eraan toe. ,,Het is al geregeld. " Het doel van de Mexicaan Alvarez is om in 2021 de titels van het super middengewicht van de WBC, WBA en de WBO op zijn naam te zetten.

Verdacht

De beschuldiging van Saunders komt voort uit het feit dat hij zich ongemakkelijk voelt dat Canelo al een volgend gevecht plant, voor september van dit jaar, tegen de andere kampioen (IBF) van de super middengewicht categorie, Caleb Plant.

Bovendien onthulde Alvarez's team dat ze een contract hadden getekend om het gevecht zonder publiek uit te voeren en nu hebben ze in totaal 70 duizend tickets verkocht voor Mexicaanse fans, iets dat een pluspunt zal zijn voor Canelo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws