Home / Nieuws / Sanne van Dijke geplaagd door elleboogblessure na Judo Grand Prix Den Haag

Sanne van Dijke geplaagd door elleboogblessure na Judo Grand Prix Den Haag

Sanne van Dijke geplaagd door elleboogblessure na Judo Grand Prix Den Haag
Youtube

Pech voor Judoka Sanne van Dijke, zij heeft de binnenband van haar elleboog afgescheurd. Zij deelde het onfortuinlijke nieuws mee op haar Facebook pagina.

“Normaal gesproken brengen we niets naar buiten over blessures maar gezien het feit dat er afgelopen zaterdag zoveel (meelevende) mensen in de zaal zaten toen ik mijn finalepartij moest opgeven, een kleine update. Gisteren heb ik een MRI gehad en daaruit is gebleken dat de binneband van mijn elleboog afgescheurd is. ” Meld Van Dijke.

“Daarbij zit er ook nog een scheurtje in de aanhechting van een andere spier. Momenteel wordt het beleid in overleg met de specialist bepaald en is de verdere planning dus nog onbekend. We gaan kijken of er een mogelijkheid is om de Masters later dit jaar nog te halen en anders focussen we ons op volgend seizoen. Bedankt voor jullie geweldige enthousiasme en sowieso tot volgend jaar! ”

The Hague Grand Prix: Eerste Nederlandse Judoka's in de prijzen

LEES OOK:

Judo wereld top in Den Haag

 

Zilver

De 23-jarige Judoka, die zaterdag bij de Grand Prix in Den Haag genoegen moest nemen met zilver door haar blessure, kwam achter het euvel door een MRI-scan die zij heeft laten laten maken.

Van Dijke miste de finale door de opgelopen blessure, zij won de halve finale van de Zweedse Anna Bernholm. Tijdens die wedstrijd liep zij de blessure op.

 

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT