Veronica gaat GLORY-evenementen uitzenden Nieuws
Nieuws

Veronica gaat GLORY-evenementen uitzenden

Veronica gaat GLORY-evenementen uitzenden

The Summer of Glory 2018

De eerste GLORY-uitzending zal 20 juli zijn, dan vindt GLORY plaats in New York, vervolgens zal ‘The Summer of GLORY 2018’ uitgebreid worden weergeven op Veronica. Als afsluiter van deze zomer bomvol kickboksen van het hoogste niveau wordt er afgesloten met GLORY 59 in de Johan Cruijff ArenA. Tijdens dit laatste zomer evenement vechten onder andere Rico Verhoeven, Murthel Groenhart en GLORY-groeibriljant Mohamed Jaraya.

Veronica gaat GLORY-evenementen uitzenden

GLORY pakt door

Dat de ambities van GLORY ongeremd zijn is duidelijk. Topgevechten worden constant aangekondigd en de line-ups worden per evenement sterker en sterker. Op 20 juli, tijdens GLORY 55 in New York vecht onder andere Robin van Roosmalen in een titelgevecht tegen de Thai Kiatmookao, tijdens een eerder gevecht trok Van Roosmalen aan het langste eind en deze is gebrand dit weer te doen. Tijdens ditzelfde evenement neemt Yousri Belgaroui het op tegen Braziliaans kampioen Alex ‘The Paotan’ Pereira. Ook dit gevecht betreft een rematch voor de titel die momenteel in de handen is van de Braziliaan.

Stilte rond Badr Hari

Of Badr Hari deze zomer zijn opwachting maakt bij GLORY is nog niet bekend. Verschillende geruchten doen de ronde maar concreet is er nog niets getekend. Vele fans wachten op de terugkeer van Hari maar lijken nog even geduld te moeten hebben. Of Badr Hari het bij een eventuele terugkeer opneemt tegen Rico Verhoeven lijkt onwaarschijnlijk, vooral de naam van Jamal Ben Saddik wordt genoemd indien Badr Hari terugkeert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws