Samenwerking ONE Championship en UFC: Kampioen vs Kampioen Nieuws
Nieuws

Samenwerking ONE Championship en UFC: Kampioen vs Kampioen

Samenwerking ONE Championship en UFC: Kampioen vs Kampioen
Samenwerking ONE Championship en UFC: Kampioen vs Kampioen

Grote baas van ONE Championship, Chatri Sityodtong is bereid om kampioen vs kampioen gevechten tegen de UFC te organiseren.

ONE championship is zonder twijfel een van de beste Mixed Martial Arts organisaties ter wereld en de beste in Azië. Hun schatkist met talenten is dieper dan van welke andere organisatie ook in Azië.

Door de jaren heen is ONE erin geslaagd om vele UFC veteranen aan zich te binden. Zoals voormalig voormalig lichtgewicht kampioen Eddie Alvarez, vlieggewicht kampioen Demetrious Johnson, en de talentvolle weltergewicht Sage Northcutt, die zijn debuut bij ONE verloor.

Niet onverslaanbaar

Met het verlies van Northcutt werd wel de mythe doorbroken dat de vechters bij ONE onverslaanbaar zouden zijn, Alvarez moest het onderspit delven. Dit neemt niet weg dat Sityodtong er van overtuigd is dat zijn vechters zich kunnen meten aan die bij de UFC.

ZIE OOK>> Sage Northcutt beland in ziekenhuis naar zware knock-out

"Ik denk dat de enige organisatie waar ik me wil samenwerken de UFC is e n dan in een zijn met UFC vs. ONE Championship, wereldkampioen vs. wereldkampioen," zei een CEO Chatri Sityodtong in een interview met MMAJunkie.

De beste tegen de beste

"UFC is nummer 1 in het westen, en ONE Championship is nummer 1 in het oosten, dus het is een soort van een beste van het oosten, tegen de beste van het westen," zei Sityodtong. "Ik denk dat dat een geweldige verhaallijn is voor de hele wereld om ernaar te kijken en enthousiast te worden."

De bijzondere uitspraak heeft volgens insiders verband met het feit dat ONE recentelijk haar kantoren in de US uitbreidde, ook zal de organisatie haar eerste stappen snel zetten op Amerikaanse grond. Overigens werken concurrenten Bellator en het Japanse RIZIN al op een dergelijke manier samen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws