Saenchai vs Salmeron hoofdgevecht Thai Fight Barcelona! Nieuws
Nieuws

Saenchai vs Salmeron hoofdgevecht Thai Fight Barcelona!

Saenchai vs Salmeron hoofdgevecht Thai Fight Barcelona!

Thai Fight Barcelona Fight Card

De Kings of Muay Thai strijdt op 30 september in Spaans Barcelona op Palau D'Esports de la Vall D'Hebron. Het gebeuren is het derde 'Thai Fight' evenement dat de organisatie dit jaar op Europese bodem presenteert. Het volgt de shows in Parijs en Turijn.

Saenchai vs Salmeron hoofdgevecht Thai Fight Barcelona!

Saenchai uit Thailand onverslaanbaar

Vijf gevechten die tot op heden op de kaart staan, zijn onthuld. De wereldberoemde Saenchai PKSaenchaimuaythaigym vecht tegen de Spanjaard Juan Salmeron. De laatste is een nationale kampioen van Spanje, wiens CV onder meer de wedstrijden tegen Pepe Cremades, Alxel Banos en Avelino Molina bevat. Saenchai uit Thailand heeft sinds 2014 een 30-gevechten record. Zijn meest recente overwinning was tegen de Australiër Chadd Collins bij Thai Fight Yala in juli.

Veel lokale vechters

De rest van de aangekondigde kaart bevat ook Thaise vechters dei vechten tegen lokale concurrenten. Kongsuk Sitbunmee vecht tegen Marc Dass Rey. Payak Samui staat tegen Abdo Chahidi. Daarnaast wordt PTT Petchrungrueng tegen Jezus Romero, en Saensatharn geconfronteerd met Kilian Gimenez.

Sämtorn Sor Klinmee, Saiyok Pimphanmuang en Chanajon PK Saenchai worden ook verwacht om in deze Muay Thai nacht te vechten. De namen van hun tegenstanders zijn nog niet geopenbaard.

De huidige line-up voor Thai Fight Barcelona is hieronder te vinden.

  • Lichtgewicht Saenchai PKSaenchaimuaythaigym vs Juann Salmeron
  • Lichtgewicht Kongsuk Sitbunmee versus Marc Dass Rey
  • Super lichtgewicht Payak Samui vs Abdo Chahidi
  • Super lichtgewicht PTT Petchrungrueng vs Jesus Romero
  • Weltergewicht Saensatharn PK Saenchai vs Kilian Gimenez
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws