Saenchai tegen Bauyrbek Mukhanzhan op Thai Fight Bangkok Nieuws
Nieuws

Saenchai tegen Bauyrbek Mukhanzhan op Thai Fight Bangkok

Saenchai tegen Bauyrbek Mukhanzhan op Thai Fight Bangkok

Muay Thai-promotie "Thai Fight" start het seizoen op zaterdag 27 januari.

Het evenement dat wordt gehouden in de Bangkok Metropolitan Administration wordt live uitgezonden op tv, met de kampioenschapsronde van drie single-elimination-toernooien in gewichtsklassen van 67 kg, 70 kg en 72,5 kg. Na de evenementtrailer, die eind vorige maand via stream beschikbaar kwam, kwamen de namen van de vechters naar buiten die in de superlicht toernooi finale zullen vechten. Thaise ster Saenchai PKSaenchaimuaythaigym, evenals Bauyrbek Mukhanzhan uit Kazachstan staan op het rooster in de geplande voor drie rondes wedstrijd.

Saenchai tegen Bauyrbek Mukhanzhan op Thai Fight Bangkok

In de Muay Thai circuits is Saenchai de man die geen introductie nodig heeft.

In de loop van zijn carrière won hij een prestigieus Lumpineekampioenschap in vier verschillende gewichtsklassen, en versloeg hij ook de A-lijst farangs (Muay Thai-strijders die niet uit Thailand komen). Er werd ook gezegd dat hij schouder aan schouder zou trainen met MMA groot Georges St-Pierre en mogelijk in het Octagon zou verschijnen. Saenchai won vorige maand de halve finale van het Thai Fight-toernooi, scoorde het besluit tegen de Canadees Abdou Haddad in Chiang Mai en behaalde daarmee zijn plek in de laatste ronde.

Mukhanzhan deed mee aan het toernooi via een "wild card".

Hij verving de Iraanse Amir Naseri die de halve finale wist te halen tegen de Braziliaan Henrique Muller. Hij won de wedstrijd ook door een beslissing en gaat naar de finale, waar hij opkomt tegen de "King of Muay Thai" Saenchai op de aanstaande show in Bangkok. Onder andere ontmoet Thai Saensatharn de Fransman Mohamed Houmer in de weltergewicht (70 kg) toernooi finale. Chanajon neemt het op tegen zijn landgenoot Saiyok Pumpanmuang in het super weltergewicht (72,5 kg) kampioenschap.

De vechtkaart bevat ook een reeks supergevechten. De huidige opstelling vindt u hieronder.

Super lichtgewicht Saenchai tegen Bauyrbek Mukhanzhan
Weltergewicht Saensatharn tegen Mohamed Houmer
Super weltergewicht Chanajon tegen Saiyok Pumpanmuang
Vedergewicht Peth-Samui tegen TBA
Lichtgewicht Mungkornkhao tegen TBA
Super lichtgewicht PTT Petchrungrueng tegen TBA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws