Wegloper: Ryan Garcia trekt zich terug uit gevecht met Javier Fortuna Nieuws
Nieuws

Wegloper: Ryan Garcia trekt zich terug uit gevecht met Javier Fortuna

Wegloper: Ryan Garcia trekt zich terug uit gevecht met Javier Fortuna

Ryan Garcia zal op 9 juli niet vechten tegen Javier Fortuna. De boks sensatie kondigt via sociale media aan dat hij zich terugtrekt uit de strijd om "zijn gezondheid en welzijn te beheren". Boze tongen beweren echter dat Garcia wegloopt van het gevecht.

De WBC beval het gevecht met Fortuna in plaats van Garcia alleen de tussentijdse titel te ontnemen, aangezien hij een bevel had gegeven om tegen Devin Haney te vechten. Garcia vocht voor het laatst op 2 januari won van Luke Campbell in de zevende ronde in Dallas. Verwacht werd dat hij dan zou worden geconfronteerd met WBC lichtgewicht titelhouder Haney.

Betere versie

Haney heeft Garcia ervan beschuldigd hem te hebben ontweken, nu zal Garcia dus ook niet tegen Fortuna vechten. Op Instagram zegt Garcia; ,,Ik weet dat dit nieuws misschien teleurstellend is voor sommige van mijn fans, maar ik kondig vandaag aan dat ik me terugtrek uit mijn gevecht van 9 juli", schreef Garcia op Instagram.

,,Op dit moment is het belangrijk om mijn gezondheid en welzijn te beheren. Ik heb besloten om wat tijd vrij te maken om me te concentreren op het worden van een sterkere versie van mezelf. Ik hoop snel weer terug te zijn en kijk er naar uit om weer in de ring te stappen als ik mijn gezondste zelf ben. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws