Ruzie in het verkeer met MMA vechters loopt slecht af - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ruzie in het verkeer met MMA vechters loopt slecht af

Ruzie in het verkeer met MMA vechters loopt slecht af

Ruzie in het verkeer met MMA vechters loopt slecht af, pas op met wie je ruzie zoekt!

Dat bepaald verkeerd gedrag soms irritatie oproept dat herkent een ieder vast wel. Hoe vaan gebeurt het niet dat je achter een auto rijdt die constant op zijn rem trapt, of rechts inhalen wat ook veel ongemak met zich mee brengt. Men noemt dit in de volksmond ook wel verkeershufters. Vaak is het zo dat als je iets zegt van iemands wangedrag in het verkeer, je gelijk geconfronteerd wordt met woede van degene die je aanspreekt, of wil men op de vuist of erger, schieten bijvoorbeeld.

Geweld in het verkeer om niets

Dat men met lichtvoetige personen te maken kan krijgen bewijst het bovenstaande filmpje wel. Hier krijgen enkel verkeer deelnemers ruzie door het rijgedrag van de voorganger die zijn voertuig ineens stil zet. Vervolgens stap de mede passagier uit gewapend met een honkbal knuppel en haalt uit naar de auto, met het doel daarna weer snel in te stappen.

Bezint voor men begint

De jongeman die uitstapt had beter er aan gedaan te blijven zitten in de auto. Hoe dom kun je ook zijn te denken dat je als mager ventje (met een typerend petje) indruk maakt op twee getrainde MMA vechters, ook al heb je een honkbalknuppel bij je. Wellicht dat de joints of drank die genuttigd waren de man bravoure bracht, of je bent gewoon dom. Laten wij het op het laatste houden.

Verboden wapens in de auto te vervoeren

Bij de wet is het overigens verboden wapens van welke aard dan ook bij je te dragen, of te vervoeren in bijvoorbeeld een auto. Iets wat ook maar op een slag of tegenkwamen lijkt kan je zwaar worden aangerekend, een hamer onder je stoel levert al snel een boete op van €500 of meer. Maar goed, dat zal het laatste zijn waar de kansen in de auto aan zullen hebben gedacht terwijl de MMA vechters hen lieten zien dat men zich beter kan gedragen in  het verkeer. Veel kijk plezier!

 

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page