Rotterdammer Djamil Chan de ring in tegen Anatolij Baal op GMC Düsseldorf Nieuws
Nieuws

Rotterdammer Djamil Chan de ring in tegen Anatolij Baal op GMC Düsseldorf

Rotterdammer Djamil Chan de ring in tegen Anatolij Baal op GMC Düsseldorf

Sinds zijn vertrek bij Bellator waar hij zijn laatste drie partijen vocht, zal dit de eerste keer zijn dat Chan de ring in gaat!

Rotterdammer Djamil Chan de ring in tegen Anatolij Baal op GMC Düsseldorf

16 december is het zover dan gaat Djamil Chan de MMA ring weer in. De uit Rotterdam afkomstige vechter keert dan terug naar de organisatie waar hij zijn eerste kampioenschap vierde de GMC. In Düsseldorf staat hij tegenover Anatolij Baal uit Duitsland, op het dertiende toernooi van de Duitse organisatie.

Gedwongen vertrek bij Bellator

Chan had een voorspoedig debuut in Bellator, maar verloor zijn laatste twee gevechten tegen resp. Valeriu Mircea en Derek Campos. Doordat hij zijn partij tegen Mircea moest hij weg bij Bellator, en keert dus nu terug naar het oude vertrouwde GMC. Hij stond al eerder geboekt voor een partij tegen Baal op GMC 11 in april maar deze werd afgelast, Baal heeft tien prof partijen op zijn naam waar hij er maar liefst acht van won!

GMC (German MMA Championship)

German MMA Championship (GMC) is een Duitse gemengde vechtsportorganisatie. In de jaren 2013, 2014 en 2015 werden de events GMC 4, GMC 5 en GMC 7, met de GnP Award voor het beste evenement nationaal en 2013, en ook 2015 als beste geselecteerd en organisator van het jaar nationaal bekroond. German MMA kampioenschap is beschouwd als de meest gerangschikte evenementenreeks van Duitsland en is bekend om zijn spectaculaire matchmaking. Daarnaast is GMC despringplank voor veel Duitse vechters naar het Ultimate Fighting Championship (UFC), 's werelds grootste gemengde vechtsportorganisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws