Ronda Rousey verloofd met UFC vechter Travis Browne Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey verloofd met UFC vechter Travis Browne

Ronda Rousey verloofd met UFC vechter Travis Browne

Ronda Rousey verloofd met UFC vechter Travis Browne. Ronda Rousey gaat eindelijk trouwen!

Op donderdag vertelde de voormalige UFC bantamweight vrouwenkampioen TMZ dat ze verloofd is met de UFC-vechter Travis Browne, die zij sinds 2015 heeft leren kennen. Het paar was eerder deze maand naar Nieuw Zeeland verhuisd nadat Browne onder een waterval op zijn knie was gegaan en Rousey met een prachtige ring presenteerde.

"Het voelde als de juiste plek om het te doen," vertelde Browne aan TMZ. Rousey zei ook dat het paar de knoop zal doorhakkem "binnenkort", maar er zijn nog geen andere huwelijksrechtelijke afspraken gemaakt. Ik wil niet veel,' zei ze. "We hebben niet echt decoraties of bloemen nodig, gewoon ergens om te gaan feesten en iets te eten en sommige mensen die speciaal worden uitgenodigd".

[caption id="attachment_1192" align="aligncenter" width="607"] Foto: Splash news. een glimp op Rousey's prachtige verlovingsring.[/caption]

Na het verlies van Rousey tegen Holly Holm in november 2015, was Browne bij haar aan voor het bieden van zijn liefde en ondersteuning. In een interview in februari 2016 bij de TV show "Ellen," vertelde Rousey de gastheer dat ze na de nederlaag aan zelfmoord gedacht had, maar had het geluk dat Browne haar brengt haar van gedachte deed veranderen. Ik was zeer blij hem bij mij te hebben toen ik qua carrière zeker op mijn laagst was,' zei Rousey. 'Ik weet niet of ik het zonder hem zou hebben gered'.

We kunnen gewoon niet gelukkiger zijn voor deze twee! En wensen hen veel geluk toe!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws