Ronda Rousey tekent contract bij de WWE Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey tekent contract bij de WWE

Ronda Rousey tekent contract bij de WWE

Eerder vandaag werd via diverse media kanalen bekend gemaakt dat Ronda Rousey getekend heeft bij de WWE!

Al eerder melden wij dat Rousey in het officiële trainingskamp van de WWE aan het trainen was en dat zij haar debuut op Wrestlemania 34 zou gaan maken. Dat Rousey nu officieel heeft getekend maakt dat die stap een stuk dichterbij komt.

Meer geld dan ooit verdienen

Het contract met de WWE betekend gelijk dat Rousey meer geld dan ooit zal gaan verdienen, in ieder geval meer dan in de UFC. Er zijn grote sponsor contracten en de WWE is nog steeds een van de meest bekende vecht organisaties in Amerika. Vooral de PPV opbrengsten rijzen de pan uit en de live events worden massaal bezocht.

Nu kan ze nooit meer verliezen

De criticasters waren natuurlijk ook gelijk paraat door te zeggen dat Rousey nu nooit meer zou verliezen, dit aangezien de WWE afgesproken partijen bevat. Hoe het ook zij in de UFC zullen wij Rousey due niet snel meer terug zien, heel jammer want het was toch echt een van de toonaangevende vechters in de vrouwen divisie van de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws