Ronda Rousey WWE debuut bij WrestleMania 34 Nieuws
Nieuws

Ronda Rousey WWE debuut bij WrestleMania 34

Ronda Rousey WWE debuut bij WrestleMania 34

Ronda Rousey bereidt haar verwachtte WWE debuut voor in het beroemde trainingscentrum in Florida.

Het komt waarschijnlijk niet als een schok, maar de superster Ronda Rousey van MMA is op de goede weg, om haar in-ring debuut in de WWE te maken. De voormalige UFC-vrouwen bantamgewicht kampioen Ronda Rousey, voldoet aan haar droom om een carrière als professionele worstelaar na te streven.

Professionele worstel carrière na streven

Het gerucht gaat al lang dat Rousey over zal stappen naar de WWE om een professionele worstel carrière na te streven, en terwijl deze geruchten molen volop draait, lijkt er geen echte doeldatum te zijn. Volgens bronnen is de WWE van plan om Rousey haar debuut in de ring te laten maken op WrestleMania 34.

Geen concrete wedstrijdplannen

Terwijl er geen concrete wedstrijdplannen zijn in termen van tegen wie Rousey zal vechten, denkt de WWE aan de zogenaamde Four Horsewomen of MMA versus de Four Horsewomen of WWE. Die partijen zouden Charlotte Flair, Becky Lynch, Sasha Banks en Bayley tegen Rousey, Shayna Baszler, Jessamyn Duke en Marina Shafir bevatten.

Deze partij werd als teaser gepresenteerd bij WWE's Mae Young Classic Tournament zie onder staande video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws