Robin van Roosmalen valt uit voor MMA partij op FFC30 Nieuws
Nieuws

Robin van Roosmalen valt uit voor MMA partij op FFC30

Robin van Roosmalen valt uit voor MMA partij op FFC30

De MMA partij waar Robin van Roosmalen aan mee zou doen in Oostenrijk FFC30 te Linz, gaat niet door!

Robin van Roosmalen valt uit voor MMA partij op FFC30

In een interview die Van Roosmalen gaf aan vechtsport site R1N, bleek dat hij uitvalt voor FFC30 door een blessure aan zijn oog, opgelopen op Glory45 in Amsterdam tegen Adamchuk. FFC30 zou plaatsvinden op 21 Oktober aanstaande. De strijdkaart bevat een aantal interessante partijen, waarvan de partij van Van Roosmalen zeker een van de publieks trekkers zou zijn.

Robin van Roosmalen groots aangekondigd

Robin van Roosmalen werd groots aangekondigd door de organisatie achter FFC30; "Na twee succesvolle gebeurtenissen in 2015 en 2016 komt een van de vooraanstaande Europese vechtsport organisaties terug naar Linz". "Op 21 oktober vindt het FFC30 event van het Final Fight Championship plaats in TipsArena Linz met de beste strijdkaart ooit". "De toeschouwers van de FFC 30 kunnen uitkijken naar zes MMA en zes kickboks partijen, waaronder Robin van Roosmalen in het MMA hoofd gevecht, en Shkodran Veseli in het Kickboks hoofd gevecht".

Maar nu blijkt het gevecht van Robin van Roosmalen dus helaas niet door te gaan. Wij wensen Robin een voorspoedig herstel toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws