Robbie Hageman treft Chahid Oulad El Hadj op A1WCC Nieuws
Nieuws

Robbie Hageman treft Chahid Oulad El Hadj op A1WCC

Robbie Hageman treft Chahid Oulad El Hadj op A1WCC

Er staat een stevige kickboks partij op het programma bij de A1WCC

De veelzijdige Robbie "The Rabbit" Hageman gaat de ring in tegen een stevige tegenstander namelijk Chahid Oulad El Hadj. De A1WCC is er wederom in geslaagd een aantal goeie partijen in het programma op te nemen. Hageman is ook geen onbekende in de MMA wereld aangezien hij enige tijd geleden nog naar Ierland werd gehaald om te trainen met Connor McGregor een van de top vechters van de UFC.

Robbie Hageman treft Chahid Oulad El Hadj op A1WCC

Hard aan het trainen voor de partij

"Ik ben er dusdanig hard voor aan het trainen, dat het niet een van de, maar HET hoogtepunt van de avond wordt!! Zoals de tekst zegt: “de partij tussen Robbie Hageman vs Chahid Oulad el hadj is een van de hoogtepunten van de avond”. Hiermee refereert Hageman naar de aankondiging van de A1WCC organisatie over zijn aanstaande partij tegen Chahid Oulad El Had, deze zal uitgevochten worden op -74 KG en op de regels van de A1WCC deze zijn vergelijkbaar met de K-1 regels.

Chahid Oulad El Hadj een vechter om rekening mee te houden

Dat het geen boswandeling wordt voor beide vechters mag duidelijk zijn, Chahid Oulad El Hadj staat bekend als een harde vechter met een goede reputatie. Ongetwijfeld zullen zowel Robbie Hageman als Chahid Oulad El Hadj het beste van zichzelf laten zien. De partij vindt 5 mei aanstaande plaats in Hasselt in de Ethias Arena.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws